مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اعلام این خبر گفت : این کارگاه آموزشی با همکاری اداره کل فنی و امور آبزی پروران سازمان شیلات ایران، اداره کل دامپزشکی استان و شرکت حداکثری مدیران مزارع تکثیر و پرورش آبزیان استان با هدف ارتقاء سطح دانش فنی بهره برداران و معرفی و آشنایی ایشان با مزایای استفاده از تجهیزات بهداشتی و مواد جدید جهت ضدعفونی مزارع و سالن هچری برگزار شد .

 علی فلاحی در ادامه افزود : از آنجایی که براساس تجربه و آزمایشات صورت گرفته ، سهل انگاری در امر ضدعفونی، عوارض و زیان های جبران ناپذیری در مزرعه تکثیر و پرورش ماهی به جا می گذارد، سالهاست بهره برداران طی دوره های اموزشی متعدد، نسبت به موضوع توجیه شده اند . به همین منظور در این کارگاه آموزشی ، داروها و مواد جدید معرفی و نحوه استفاده از آنها آموزش داده شد .

وی در ادامه خاطر نشان کرد: امید است مدیران مزارع با درایت کامل و استفاده صحیح و به موقع از مواد و داروهای مربوطه در ضدعفونی مزرعه خود ، ضمن رعایت مسائل زیست محیطی از بروز هرگونه عوارض و بیماری و شیوع آن به سایر مزارع پیشگیری کرده و با مدیریت همه جانبه از تلفات و خسارت مالی جلوگیری کنند.