- اخبار - خدمات و فرم ها و دستورالعمل ها
- نحوه اخذ پروانه استاندارد تشويقي
- همکاران محیط زیست و سلامت غذا
- شرح وظایف
رديف |
نام و نام خانوادگي |
سمت |
تلفن داخلی |
1 |
محمدمهدي غياثي |
مشاوره رئیس سازمان و رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذا | 2236 |
2 |
ستار كرمي |
2416 | |
3 |
آناهيتا يزدان پاك |
کارشناس حومه شیراز | |
4 |
ويدا لاهوتي |
2416 |
- تهیه ، تدوین و اجرای نظام پایش و مدیریت آلاینده ها ، پسماندها و پساب ها در بخش کشاورزی
- تدوین برنامه های راهبردی محیط زیست و توسعه پایدار و نظارت بر اجرای آن ها
- نظارت بر مصرف نهاده های شیمیایی و مصرف نهاده های طبیعی در زراعت، باغبانی،دام و طیور و آبزیان بر اساس شاخص ها و استانداردهای زیست محیطی
- نظارت بر رعایت استانداردهای مرتبط با توسعه محصولات کشاورزی گواهی شده و ارگانیک از نظر زیست محیطی
- اجرای الگوی ارزیابی زیست محیطی و مدیریت سبز در زیر بخش های مختلف کشاورزی
- گرد آوری ، جمع بندی و اعلام نیازهای پژوهشی ، مطالعاتی ، آموزشی و ترویجی و پیشنهاد دورها و کارگاه های مرتبط با توسعه پایدار محیط زیست و سلامت غذا و هماهنگی با واحدها ی ذیربط جهت اجرای آن
- شناسایی اثرات منطقه ای ناشی از تغییرات اقلیمی و آب و هوا و مدیریت سازگاری و انطباق در بخش کشاورزی
- برنامه ریزی و نظارت بر فعالیت های امور تنوع زیستی و زیست بوم های حساس بخش کشاورزی با همکاری واحدهای ذی ربط
![آرشیو خبرنامه سازمان](/site/images/services/archive.png)
آرشیو خبرنامه سازمان
![سامانه های اینترنتی](/site/images/services/gozaresh.png)
سامانه های اینترنتی
![سامانه رسیدگی به شکایات](/site/images/services/residegi.png)
سامانه رسیدگی به شکایات
![سایر خدمات](/site/images/services/other.png)
سایر خدمات
![گالری تصاویر](/site/images/services/gallery.png)
گالری تصاویر
![کتابخانه الکترونیکی](/site/images/services/book.png)