محمد مهدی قاسمی در نشست با کارکنان مدیریت باغبانی با اشاره به به دیر بازده بودن فعالیت باغبانی و متاثر بودن محصولات باغبانی از شرایط اقلیمی، اظهار داشت: هر اقدامی در این حوزه نیازمند فکر و تدوین استراتژی است.

او با بیان این‌که ما هرگز به دنبال مباحث غیر فنی و غیر کارشناسی نیستیم، افزود: اراضی شیبدار، ظرفیتی برای کشت گیاهان مثمر دیم در مناطق مستعد بوده و در این استعداد شاخص‌هایی نهفته است که باید نگاه عالمانه و کارشناسی به آن داشت، در کشت اراضی شیب‌دار صرفا کشت دیم و گونه‌های متناسب با مناطق مستعد، مدنظر است و به منظور حفظ ذخایر ژنتیکی در مناطقی که پوشش گیاهی خوبی را از قبل داشته، توسعه کشت اراضی شیبدار مد نظر نیست.

رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس در ادامه با اشاره به این‌که اولویت اول تسهیلات سامانه کارا از توسعه روستایی به گلخانه اختصاص داده شده،  افزود: با عدم تولید قابل توجه و در نتیجه بازار نامناسب در گلخانه‌های  انفرادی، "روستای گلخانه‌ای" در دستور کار قرار گرفت که با توجه به دست و پاگیر بودن بروکراسی اداری، فرآیند روند صدور مجوزها در جهت تسریع کار متقاضیان توسط این سازمان در حال اصلاح است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توانمندی و پتانسیل بالای کارشناسان این سازمان، گفت: با توجه به ظرفیت های اقلیمی  موجود در این استان از سویی و ظرفیت‌های خوب دانشگاهی و مرکز تحقیقات توصیه می‌شود توانمندی علمی خود را بیش از پیش افزایش دهید.

قاسمی با اشاره به این‌که همه فعالیت‌های سازمان جهاد کشاورزی فارس با برنامه محوری اولویت بندی شده و سالانه پایش می‌شود،  اظهار کرد : با توجه به چالش خشکسالی محور تمام برنامه‌های سازمان بهره‌وری از آب و با ارائه بسته‌های آب محور بوده که کسب مقام اول توسعه سیستم های نوین آبیاری در کشور نیز در همین راستا بوده است.

او با اشاره به این‌که فعالیت‌های آب‌محور در دو دسته سخت افزاری و نرم‌افزاری قرار داده شده است، افزود: فعالیت‌های سخت افزاری شامل اجرای آبیاری تحت فشار، گلخانه، پوشش سایبان، کاشت گیاهان دارویی کم‌آب‌بر، استفاده از بذور مقاوم به خشکی و  پرپتانسیل، انتقال فصل کشت، استفاده از کشت‌های جایگزین و... است و فعالیت‌های نرم‌ افزاری شامل توجه به نظام نوین ترویج، پهنه‌بندی عرصه کشاورزی و آموزش با هدف توانمندسازی کشاورزان و کارشناسان بوده که منجر به کسب مقام اول استان در زمینه آموزش های بهره برداران و کارکنان شده است .

به گفته قاسمی زنجیره تولید درحوزه باغبانی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد چرا که بدون زنجیره تولید راه به جایی نخواهیم برد و در همین راستا با هدف جلوگیری از ضایعات کشاورزی و با هدف افزایش بهره‌وری، حدود 28 درصد از  صنایع تبدیلی و غذایی ایجاد شده پس از انقلاب،  در5 سال اخیر تاسیس شده است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس  با اشاره به این‌که حمایت های فکری همکاران باعث بهبود کار خواهد شد، تاکید کرد: از پیشنهادات و انتقادات همکاران استقبال می‌شود .

او همچنین در ادامه گفت: در نقشه راه نیروی انسانی با لحاظ کردن نقطه نظرات همکاران به نسبت مسئولیت‌های محوله بهبود هرم نیروی انسانی و توانمندتر کردن مراکز خدمات کشاورزی و افزایش حقوق و مزایای همکاران این مراکز خدمات به عنوان صف مقدم است.                                                                              

در ادامه این نشست سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: فعالیت‌های این حوزه معاونت بر اساس برنامه محوری و توسعه ارتباطات با بخش خصوصی و تکریم همکاران می باشد که در مورد برنامه محوری با تدوین سند چشم انداز تولیدات گیاهی در حوزه‌های زراعت، باغبانی، مکانیزاسیون و گیاه‌پزشکی صورت گرفته است .

گفتنی است در این جلسه کاووس کیانی معاون توسعه مدیریت و منابع و عبدالرحیم پیشکار مدیر حوزه ریاست سازمان جهاد کشاورزی فارس نیز حضور داشتند.