به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در این جلسه محمد مهدی قاسمی رییس این سازمان گفت: کشور بایستی نگاهش به استان فارس را با توجه به اختصاص بیش از 10 درصد تولیدات کشاورزی کشور تغییر دهد و این استان نباید از بعضی اعتبارت ویژه در حوزه عملیات زیربنایی بی بهره باشد.
وی افزود: متناظر با شورای عالی آب در کشور، کارگروه آب و کشاورزی در استان فارس به ریاست معاون عمرانی استاندار و با حضور دستگاه های آب منطقه ای، سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و ادارات وابسته به این سازمان، اداره کل محیط زیست استان فارس، دانشگاه شیراز و نمایندگان کشاورزان تشکیل می شود که ضمن انتقال مسائل و مشکلات به وزارتخانه های مربوطه، مصوبات آن به شورای عالی آب ارسال می گردد که اثر بخش بوده است ضمن اینکه شوراهای دیگری از جمله شورای حفاظت آب هم فعال می باشد و به ریاست معاون عمرانی استاندار و با حضور دستگاه های آب منطقه ای، سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، اداره کل محیط زیست استان فارس تشکیل می شود که به طور خاص در زمینه  آب های زیر زمینی موارد مربوطه بحث و مورد بررسی قرار می گیرد.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: طرح تعادل بخشی طرحی است که در کشور وزارتخانه های نیرو و جهاد کشاورزی به نتیجه رسیده اند و 15 پروژه دارد که این پروژه ها تعریف شده می باشد.
 وی تصریح کرد: در این طرح تمام زوایای مختلف از جمله مسدود کردن چاه های غیرمجاز، کنتوردار کردن چاه ها، عملیات آبخیزداری، تشکل های آب بران، استفاده از مردم برای کمک به این حوزه، برآورد نیاز آبی، الگوی کشت و .... دیده شده است و بدین ترتیب نیاز دوباره به نقشه راه نیست زیرا که این مهم وجود دارد و البته بایستی عدم تخصیص اعتبار آن را در استان فارس پیگیری نماییم.
قاسمی در ادامه با اشاره به توسعه باغات دیم در اراضی شیب دار اظهار داشت: ما اعتقاد نداریم که ایجاد باغات دیم در اراضی شیبدار کم بازده که دارای بارندگی مناسبی است باعث هدر رفتن آب می شود بلکه هدف، بهره برداری است که می باشد، مانند منطقه دشمن زیاری که مردم در جهت شیب شخم زده و زراعت انجام می دهند و نه تنها بازدهی اقتصادی مناسبی ندارند بلکه اراضی را هم تخریب و فرسایش زیادی ایجاد          می نمایند.
وی در قسمت دیگری از سخنانش بیان داشت: ما بایستی اعتقاد داشته باشیم که آب کافی نیست و کمبود آب وجود دارد و از این آب بایستی درست استفاده نمائیم و بنابراین آبیاری تحت فشار هم در صرفه جویی و هم در بهره وری آب مفید است و بایستی مد نظر قرار گیرد و نمی توان بدون دیدگاه کارشناسی مواردی که در دنیا به کار برده می شود به راحتی زیر سوال برد، امروز باید به نوعی هم افزایی داشته باشیم و در کنار هم قرار بگیریم و دیگر فرصتی برای آزمون و خطا وجود ندارد.
 
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در خاتمه سخنان خود تاکید کرد: تولی گری آب در استان فارس بر عهده سازمان آب منطقه ای استان فارس می باشد و در صورت عدم وجود آب برای کشاورزی در حوزه سد درودزن این وظیفه سازمان مذکور می باشد تا این مهم را به سازمان جهاد کشاورزی فارس کتبا اعلام تا این سازمان نیز نسبت به اطلاع رسانی آن به کشاورزان اقدام نماید و بایستی برای انجام کارهای خود کارشناسانه اقدام نماییم.