به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، حمید دبیری با اشاره به اینکه مبارزه مذکور در سطح 2 هزار هکتار و در تاریخ 5 اردیبهشت صورت میگیرد، افزود: سم و یک فروند هواپیمای سمپاش مورد نیاز از استان فارس تامین میشود.
وی تصریح کرد: تاکنون جمعیت ملخ درشهرستانهای زریندشت، لار، خنج و داراب به سطح مبارزه رسیده که در شهرستانهای لار و زرین دشت مبارزه انجام شده و در حال حاضر جمعیت ملخ زیر آستانه زیان اقتصادی است و در شهرستانهای خنج و داراب همچنان مبارزه ادامه دارد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه خوشبختانه در حال حاضر ملخ به مزارع و باغهای این استان خسارت وارد نکرده است، یادآورشد: در استان فارس تاکنون مبارزه در سطح 2 هزار و 250 هکتار مبارزه صورت گرفته که از این سطح 500 هکتار به صورت هوایی و مابقی به صورت زمینی انجام شده است.
دبیری افزود: علاوه برشهرستانهای مذکور ، کارشناسان حفظ نباتات در شهرستانهای کازرون، ممسنی، فراشبند، رستم، لامرد ومهر در حال آماده باش هستند از این رو تقاضا میشود عموم جامعه در صورت مشاهده جمعیت ملخ به سامانه 131 و یا به نزدیکترین مرکز خدمات جهاد کشاورزی اطلاع رسانی کنند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به اینکه ملخهای آلوده به سم خطرناک و مضر است، هشدار داد: از خرید و مصرف هر گونه ملخ مرده توسط دلالان و سودجویان جدا خودداری شود.
قوانين و مقررات
اشتراک
گزارش