علی فلاحی با اشاره به اینکه پرورش ماهیان زینتی از دیر باز به دلیل سهولت، تنوع گونه و مصرف کمترین مقدار آب در بین سیستم های پرورشی حایز اهمیت بوده است، فزود: در حال حاضر تعداد 22 مرکز تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در استان فارس فعالیت دارند. که در این مراکز حدود 5/2 ( دو و نیم میلیون) قطعه ماهی زنده زا و 5/7 میلیون قطعه تخم گذار تولید می شود.

وی با اشاره به اینکه تجارت ماهیان زینتی میلیاردها دلار در سال درآمد نصیب کشورهای تولیدکننده می‌کند و این امر علاوه بر جلوگیری از خروج ارز از کشور و ایجاد اشتغال به ویژه جهت فارغ التحصیلان دانشگاهی، کمک بسزایی در ایجاد درآمد برای خانوارها دارد، گفت : توسعه این صنعت در شهرستان های جنوبی استان فارس به دلیل شرایط اقلمی گرمسیری مناسب و کاهش هزینه های تولید بیشتر مد نظر بوده و در این راستا، ایجاد مجتمع های آبزی پروری در شهرستان های دارای پتانسیل این صنعت، تشکیل تعاونی تخصصی ماهیان زینتی در استان، در دستور کار مدیریت شیلات قرار گرفته است.

این مقام مسئول گفت: کارشناسان این مدیریت در زمینه ارائه مشاوره ، ایجاد کلاس های آموزشی جهت علاقه مندان و اعطای تسهیلات به منظور توسعه و احداث پرورش ماهیان زینتی آمادگی هر گونه همکاری را دارند.

این گزارش می افزاید: ماهیان زینتی تولیدی استان فارس به استان های همجوار و نیز استان تهران، کرج و اصفهان صادر می گردد.