ابتدا آقای دکتر لارس هات مدیر شرکت DLG المان اظهار داشت:

مثل سال گذشته این کنفرانس را برای اطلاعات کشاورزی برگزار کرده ایم که با سخنرانی ها و اطلاعاتی جمع بندی می شود وی افزود: همکاری های خوبی با کشاورزان ایران در رابطه با تکنولوژی و اطلاعات برای پیشرفت کشاورزی خواهد بود و این کنفرانس ها برای امنیت غذایی نقطه عطفی خواهد بود.

در ادامه آقای دکتر حمیدیان نایب  رییس اتاق بازرگانی فارس گفت:

لازم می دانم  از این فرصت استفاده کنم که سرفصل جدیدی در رابطه با امنیت غذایی و دارویی بین ایران و آلمان آغاز شود. و در آینده نزدیک ایجاد شورای بازرگانی بین دو کشور برقرار خواهد شد و از همه عزیزان استدعا داریم که نکات فنی را عرضه بداریم تا در پرتوکل مربوطه لحاظ گردد.

وی افزود : اتاق تخصصی بین آلمان و ایران وجود دارد و روابط خوبی بین دو کشور برقرار است و امید است که از این ظرفیت استفاده شود.

حمیدیان گفت: در زمینه بذر و ترویج آن امید است که برنامه های خوب و مدونی در این راستا اجرا گردد.

در ادامه آقای مهندس افسری مدیر عامل  نمایشگاه  اظهار داشت:

از اینکه نهادها و دست اندرکاران و متولیان امر در این نمایشگاه با ما نهایت همکاری را داشتند کمال تقدیر و تشکر می نمایم.

وی افزود: این نمایشگاه با 173 غرفه مجموع از شرکت های داخلی و 25 کمپانی خارجی برگزار گردیده است.

مدیرعامل نمایشگاه بین ادامه داد: از اینکه ما با شرکت های خارجی ارتباط و درخواست همکاری داریم به این خاطر است که تکنولوژی نوین را در کشور ارایه نماییم و از شرکت دی ال جی بخاطر رفتار و روابط صمیمانه کمال تشکر را می نماییم.

وی ادامه داد: استان فارس علیرغم خشکسالی های پی درپی یکی از استان های در معرض کمبود آب است و احتیاج به تکنولوژی های اساسی استان در جهت انتقال است.

صادقی افزود: در آخرین جلسه ای که با ال دی جی داشتیم تکنولوژی های خوبی به بدنه کشاورزی استان انتقال داده شد و امیدواریم که جلسه امروز آخرین نواقص را برطرف نماید.

وی ادامه داد: فارس باید بخاطر کمبود آب کمتر بکارد و بیشتر بهره برداری نماید و شرکت دی ال جی باید در این رابطه با ما همکاری نماید.

وی بیان کرد: باید در راهکارهای مربوطه با رفتار با طبیعت و حذف بعضی از محصول و یا با استفاده از محصولات کم آب بر و زود بازده استفاده نماییم و محصولی را از چرخه کشاورزی حذه ننمایبم.

صادقی ادامه داد: ارقامی مثل کلزا که از آلمان به ایران آوردیم نشان داد می تواند به بهره برداری خوبی دست یافت و با توجه به اقلیم آب و هوایی کشور باید کلزایی کشت کنیم که دیرتر کشت شود.

وی ابراز کرد: نگاه ما به کشاورزی آینده آن چیزی خواهد بود که بهره برداران ما متناسب با نیاز و درخواست شان از ما تقاضا نمایند و وکشاورزان اطلاعات خوبی دارند و امید است در روز جاری از متخصصان دی ال جی در این راه نهایت بهره را ببریم.

احمدی نماینده جدید بخش کشاورزی سازمان غذا و داروی آلمان نیز در ادامه این جلسه گفت: بسیار خرسندم که به این پروژه پیوسته ام که می توانیم با همکاری همه عزیزان قدم های خوبی در این راه برداریم.

وی افزود: به عنوان مقدمه در نتیجه توافق و برداشتن برخی تحریم ها شرایط سرمایه گذاری خارجی در این بهود یافت.

احمدی ادامه داد: قریب به دو سال پیش انجمن کشاورزی ایران با نام دی ال جی توافقنامه ای با ایران امضا کردند برای همکاری در محدوده کشاورزی ایران داشته باشند. هدف اصلی برای این پروژه توسعه و تربیت تجاری بین ایران و آلمان در ارتلاط با صنعت غذا و دارو برقرار شده است.

نماینده ایرانی در شرکت آلمانی ابراز کرد: در مورد اهداف این پروژه باید به پنج هدف اصلی اشاره کرد از جمله ارتباط در سطوح مختلف بین دو کشور و در هدف دوم بحث ارتباطات تجاری در صنعت غذا و کشاورزی هدف سوم ارتباط با اشتغالزایی چهارم ارتباطات فعالان بازاری و در هدف پنجم بحث تبادلات فرهنگی بین دو کشور نورد نظر است.

این مسوول مربوطه ادامه داد: فعالیت هایی که در نظر گرفته با 6 هدف از جمله تقویت غذایی بین وزارت خانه های کشاورزی و آلمان است،بسترسازی و فراه م کردن ارتباطات دوطرفه را مدنظر داریم،اطلاعات بازاری بین طرفین را مورد اهمیت است،بحث سیمنارها و کنفرانس ها برای انتقال کشاورزی و در آخر فعالیت شرکت های خارجی با شرکای تجاری ایران از اهداف مورد نظر ماست.

 

"روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس"