به گزارش  روابط عمومی جهاد کشاورزی استان فارس، محمد مهدی قاسمی در اولین جلسه ستاد زراعت چوب، به توسعه زراعت چوب در اراضی ملی اشاره کرد و افزود: در محدوده طرح‌های آبخیزداری و مناطقی که مستعد اقدامات بیولوژیکی است زراعت چوب انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از آب‌های غیرمتعارف برای توسعه زراعت چوب استفاده شود، تصریح کرد: امکان توسعه و رشد زراعت چوب در اراضی ملی و مستثنیات وجود دارد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه هر درختی که در راستای زراعت چوب کاشته می‌شود علاوه بر تولید اکسیژن و حفظ آب و خاک، نیازهای چوبی صنایع و کارخانجات را نیز تأمین می‌کند خاطر نشان کرد: فواید اقتصادی زراعت چوب باید به مردم اطلاع رسانی شود تا انگیزه ورود به این حوزه افزایش یابد.

وی تاکید کرد: برای توسعه زراعت چوب در استان فارس بایستی یک بسته شامل تمامی موارد ترویجی، تسهیلاتی، اعتبار دولتی، نوع نهال، گونه و رقم، زنجیره تولید، هزینه تولید و آموزش تهیه گردد.

قاسمی یادآور شد: می بایست جهت برنامه ریزی بهتر اجرای زراعت چوب در استان فارس تیمی متشکل از کارشناسان معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی، مدیریت باغبانی، مدیریت آب و خاک و امور فنی مهندسی، محققین مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس، امور اراضی شهرستان شیراز و اداره کل منابع طبیعی استان فارس تشکیل گردد و با توجه به در نظر گرفتن تمام جوانب کار، ضمن امکان سنجی این مهم انجام پذیرد.