به گزارش خبرگزاری روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، جعفر صبوری پور ابراز کرد: خسارت خشکسالی در زیر بخش باغبانی 19 هزار و 400، زراعت 12 هزار و 200، زیربخش دامی 8500، و زیرساخت ها 900 میلیارد ریال برآورد شد.

وی، به استفاده از امکانات و ظرفیت‌ های اتحادیه و تشکل ها برای مدیریت خشکسالی گریزی زد و افزود: جبران این خسارت علاوه بر اعتبارات استانی نیازمند اعتبارات ملی است.

 به گفته صبوری پور، در سطح  استان برای مقابله و کاهش اثرات خشکسالی از محل اعتبارات استانی، ظرفیت صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری و تشکل های بخش در تامین بذر گندم، تامین کودهای آلی و پتاسه برای تقویت مزارع، تامین سوپر جاذب ها، پوشش ها، سفیدکردن ساقه و هرس شدید درختان، تامین علوفه ونهاده های دامی برای مقابله با کم آبی برنامه ریزی و  اقدام شده است.

او با اشاره به اینکه به منظور بازسازی و بازتوانی بهره برداران خسارت دیده و برگشت به چرخه تولید طرح های اجرایی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تهیه شده است، بیان کرد: به منظور تخصیص اعتبار خسارت وارده با تایید استاندار به وزارت جهاد کشاورزی و کشور برای طرح در هیئت دولت ارسال و درحال پیگیری است.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ابراز کرد: کاهش 45 درصدی نزولات جوی نسبت به بلند مدت،  علاوه بر کاهش منابع آب سطحی، باعث افت شدید منابع آب زیرزمینی و عدم تامین نیاز رطوبتی محصولات باغی، زراعی و علوفه ای منجر به بروز خسارت و کاهش تولید شد.