احتمال سمی بودن قارچ دکمه ای تولیدی در واحدهای صنعتی و سنتی استان فارس صفر است.

مجیدرضا پاکاری افزود: این تولیدات در سالن هایی با بخار80 درجه سانتی گراد پاستوریزه می شوند و عاری ازهرگونه آلودگی هستند.

وی تصریح کرد: سویه اسپان مورد استفاده در مراکز تولید کمپوست و در شرایط کاملا پاستوریزه و با استفاده از تجهیزات پیشرفته با کمپوست تلقیح شده و به صورت بلوک درآمده و در اختیار واحدهای تولید قارچ قرار می گیرد و کاملا این سویه خوراکی و غیر سمی بوده و در مراکز تحقیقاتی تولید شده و اصلاح شده می باشند و احتمال سمی بودن آن صفر است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس افزود: در طبیعت (جنگل ها، باغات و اراضی کشاورزی) انواع سمی قارچ به صورت خودرو رشد می کنند و شناسایی آن ها از ظاهرشان حتی برای متخصصان مشکل بوده و انجام آزمایش در آزمایشگاه امکان پذیر می باشد، بنابراین بروز مسمومیت فقط از طریق مصرف قارچ های تولید شده در فضای آزاد امکان دارد.

وی خطاب به مردم خاطرنشان کرد: شایعه پراکنی های منتشر شده در فضای شبکه های مجازی در ارتباط با عدم مصرف قارچ دکمه ای کاملا بی اساس و غیر کارشناسی شده بوده و همه می توانند با طیب خاطر و کمال اطمینان از قارچ های تولید و بسته بندی شده و عرضه شده درمراکز معتبر استفاده نمایند و جای تاسف دارد عده ای برای ضربه زدن به صنعت قارچ کشور و وارد کردن ضرر و زیان به تولید کنندگان این حوزه اقدام به تشویش اذهان می نمایند و امیدواریم مسئولین ذی ربط ضمن شناسایی سود جویان فرصت طلب اقدامات مقتضی لازم را  مبذول فرمایند.