دبیری اظهار کرد: فعالیت آفت از اواخر خرداد شروع و در تابستان خصوصاً تیرماه اوج فعالیت آن است. پوره‌ها و کنه‌های بالغ  از شیره بافت‌های جوان و میوه‌های نارس تغذیه کرده و باعث ایجاد خشکیدگی و چروکیدگی در میوه‌ها می‌شوند. خاک‌آلود و نامرغوب شدن میوه، قرار گرفتن یک‌لایه تار روی میوه از مهم‌ترین  علائم خسارت این آفت است.

به گفته دبیری، فعالیت آفت بسته به شرایط آب و هوایی معمولاً از اواخر خرداد شروع و در تابستان خصوصاً تیرماه اوج فعالیت آن است؛ این آفت در مناطق گرم تقریباً در تمام طول سال فعال بوده و در سال‌های خشک‌سالی و در باغاتی که کمتر آبیاری می‌شوند جمعیت آفت بیشتر است.