مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از تولید سالانه 420 هزارتن پیاز خوراکی در این استان خبر داد و گفت : در این زمینه فارس رتبه سوم دارد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مهدی صادقی با اشاره به اینکه پیاز خوراکی به صورت چهار فصل در این استان تولید می شود، تصریح کرد: سالانه 7700 هکتار از اراضی کشاورزی استان فارس به زیر کشت این محصول می رود.

به گفته وی؛ شهرستان های اقلید، کوار، سپیدان و شیراز بیشترین سطح زیرکشت این محصول را دارند و ارقام پیاز خوراکی کشت شده در این استان شامل مینروا، پریماورا، تگزاس، آفریگرو و حُبوب است.

او اظهار کرد: پیاز خوراکی تولید این استان علاوه بر مصرف داخلی به استان های تهران، اصفهان و آذربایجان صادر می شود.

صادقی با بیان اینکه پیاز خوراکی تولید پاییز در شهرستان های اقلید، آباده، سپیدان، بیضاء و پاسارگاد کاشته می شود، افزود: پیاز تولید بهاره در شهرستان های کازرون و داراب و پیاز تولید تابستانه در شهرستان های شیراز ، مرودشت ، کوار  و فسا کاشته می شود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بیان کرد: طرح استمرار کاشت پیاز با هدف تولید این محصول در فصل زمستان و در شهرستان  لارستان اجرا می شود.