به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مهدی صادقی با بیان اینکه کاشت پنبه در 12 شهرستان استان فارس از اوایل اردیبهشت ماه آغاز و در اواسط تیرماه پایان یافت، تصریح کرد: بیشترین سطح زیر کشت این محصول مربوط به شهرستان های داراب و لارستان است.
وی با اشاره به اینکه 14رقم پنبه از ارقام گواهی شده داخلی و خارجی در استان فارس کشته شده است، اظهار کرد: ارقام داخلی گلستان، ساجدی، ارمغان، حکمت، شایان، تابان و لطیف و ارقام خارجی ماکسا، کاریسما، فلش، لیدر، لودوس و ba1010 کاشته شد.
به گفته صادقی؛ از ردیف کار، خطی کار و دستگاه های کشت مستقیم برای کاشت پنبه استفاده می شود.
او اظهار کرد: از سطوح کشت شده، 11 هزار و 600 هکتار نشتی، 1600هکتار سیستم آبیاری تیپ و مابقی به صورت غرقابی مشروب می شود.
صادقی با اشاره به اینکه در سال جاری کشت قراردادی پنبه در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد، ابراز کرد: در استان فارس کشت قراردادی در سطح 6400 هکتار اجرا شد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه استان فارس از نظر کیفیت الیاف مقام نخست کشوری دارد و سال گذشته با تولید 59200تن وش پنبه رتبه اول در کشور را کسب کرد، ابراز کرد: میانگین عملکرد وش پنبه کشور در سال گذشته 2500کیلوگرم در هکتار بود و استان فارس جزو سه استانی است که بیش از 3 هزار کیلوگرم عملکرد در هکتار دارد.
قوانين و مقررات
اشتراک
گزارش