به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، محمد خالدی در حاشیه بازدید از کارخانه لبنیات رامک بیان کرد: توسعه کشاورزی قراردادی با کمک شرکت های پشتیبان موضوعی است که در چند سال اخیر در وزارت جهاد کشاورزی دنبال می شود.
دبیر کارگروه ملی کشاورزی قراردادی کشور با اذعان به اینکه در بانک مرکزی یک ابلاغیه ای تحت عنوان تامین مالی کشاورزی قراردادی مصوب شده و به تمامی بانک ها ابلاغ شده است، اظهار کرد: بر اساس مصوبه مذکور بانک ها باید بیایند و پشتیبانان کشاورزی قراردادی را حمایت کنند.
به گفته وی؛ در کشاورزی قراردادی دولت شرکت های پشتیبان و پیشران را به منظور حمایت از تولید شناسایی می کند که این امر موجب می شود بخش کشاورزی و تولیدکننده های این بخش به نوعی پویا شوند و در نهایت منجر به افزایش بهره وری، کاهش ضایعات و فروش و عرضه راحت محصولات به شرکت های پشتیبان شود.
خالدی با بیان اینکه در کارگروه ملی کشاورزی قراردادی که اعضای بخش خصوصی نیز حضور دارند، شرکت های توانمند در حوزه های مختلف بخش کشاورزی شناسایی می شوند، افزود: شرکت رامک در کارگروه معرفی و توسط اعضای این کارگروه به عنوان مجری کشاورزی قراردادی انتخاب شد.
مدیرکل دفتر امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه همه تلاشمان را انجام می دهیم تا در بقیه زیر بخش ها مثل زراعت، شیلات، باغبانی و دیگر زیر بخش شرکت های پشتیبان شناسایی شوند، ابراز کرد: به اعتقاد ما پشتیبان ها و مجریان کشت قراردادی پیشران های توسعه کشاورزی هستند.
وی اضافه کرد: امکان صادرات به بازار های صادراتی جدید، توسعه زنجیره ارزش و ارزش افزایی برای محصولات تولیدی با شناسایی شرکت های پشتیبان امکان پذیر شده که این امر خیلی می تواند اثرگذار باشد.
علیرضا واحدی پور قائم مقام رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی، عبدالرحیم پیشکار مدیر امور سرمایه گذاری و ناصر شجاعی مدیر عامل شرکت فرآورده های لبنی رامک فارس در این بازدید خالدی را همراهی می کردند.
قوانين و مقررات
اشتراک
گزارش