به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، محمود باصری با اذعان به اینکه در مدت مذکور این واحد های صنعتی موفق به اخذ پروانه بهره برداری شده اند، بیان کرد: این واحد ها سالانه ظرفیت جذب 189 هزار تن ماده خام و 126 هزار تن تولید محصول فرآوری شده را دارا هستند.
این مقام مسئول افزود: راه اندازی این واحد های تولیدی جدید موجب کاهش ضایعات محصولات کشاورزی استان فارس به میزان بیش از 28 هزار تن در سال می شود.
به گفته وی؛ به منظور احداث و بهره برداری از واحد های صنعتی مذکور در نیمه نخست سال جاری 8167 میلیارد سرمایه گذاری ریالی انجام شده است که زمینه اشتغال 559 نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده است.
او اظهار کرد: سرد خانه های زیر و بالای صفر، بسته بندی تخم مرغ، بسته بندی حبوبات و خشکبار، بسته بندی سبزیجات و میوه جات، بسته بندی عسل، برنج کوبی، پسته پاکنی، کشتارگاه دام و تولید و فرآوری مواد گوشتی، عرقیات، اسانس، رب گوجه فرنگی، انواع قهوه و کود بیو هوموس از عناوین این صنایع است.
وی ابراز کرد: واحد های صنایع تبدیلی و غذایی جدید در 20 شهرستان استان فارس پراکنده است که می تواند به عنوان محرک رشد اقتصادی این مناطق به شمار آید.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس یادآور شد: در مجموع تا کنون برای 1052 واحد صنایع کشاورزی تحت پوشش این سازمان پروانه بهره برداری و فعالیت صادر شده است که ظرفیت جذب ماده خام بیش از 6 میلیون و 13 هزار تن و تولید 4 میلیون 737 هزار تنی را دارا هستند.
باصری اضافه کرد: در صنایع تبدیلی و غذایی تحت پوشش جهاد کشاورزی استان فارس سالانه در مجموع از هدر روی بالغ بر 854 هزار تن ماده خام کشاورزی جلوگیری می شود و حدود 14 هزار نفر در این صنایع مشغول به کار می شوند.