مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به تغییر رویکرد در کنترل آفات و بیماری های گیاهی گفت: در گذشته سیاست مبارزه و ریشه کنی در دستور کار بوده اما امروزه راهکار مدیریت آفات و امراض رایج و فراگیر شده است.

سید جعفر حسینی 47 ساله، دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی و ساکن مرودشت دبیر اجرایی نظام صنفی کارهای کشاورزی این شهرستان است، او به عنوان "دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی نمونه ملی" منتخب و معرفی شد.

میانگین برداشت انجیر دیم خشک در کشور یک تن در هکتار است و بانوی باغداری از شهرستان کازرون با تولید حدود 2.5 تن در هکتار انجیر دیم خشک، عنوان نمونه ملی را از آن خود کرد.

پرورش دهنده ماهی زینتی از شیراز در سی و چهارمین دوره انتخاب و معرفی نمونه های ملی بخش کشاورزی منتخب و معرفی شد . 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به منظور ارزیابی بخش کشاورزی در حوزه های مختلف مانند زراعت، باغبانی، صنایع تبدیلی و غذایی و به ویژه توانمندی های نیروی انسانی جهاد کشاورزی در راستای بهبود مستمر برای تعالی سازمانی روز چهارشنبه بیست و پنجم دی ماه به قیروکارین سفر کرد و پس از بازدید پنج طرح در یک نشست طولانی با کارکنان مدیریت جهاد کشاورزی به صورت رو در رو گفتگو کرد.

رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: پنج نفر از فعالین بخش کشاورزی این استان؛ در سی و چهارمین دوره انتخاب و معرفی نمونه های ملی بخش کشاورزی کشور، منتخب و مورد تجلیل قرار گرفتند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: این استان با حدود 10درصد تولیدات کشاورزی کشور رتبه دوم و در تولید 9 محصول رتبه اول کشوری را دارد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، محمد مهدی قاسمی با اشاره به اینکه استان فارس رتبه اول در تولید محصولات باغی کشور را دارد، تصریح کرد: این استان در تولید محصولات انجیر، گل محمدی، خرمالو، انار، بِه و انگور دارای رتبه اول است.

وی به تولید 39 هزار و 13 تنی انجیر و سهم 40 درصدی این محصول در تولید کشور اشاره کرد و افزود: در گل محمدی با تولید 13 هزار و 608 تن سهم 34درصدی و در خرمالو با تولید هشت هزار و 880 تن سهم 32.9 درصدی در تولید کشور را کسب کرده است.

قاسمی با بیان اینکه در استان فارس 295 هزار و 730 تن انار تولید می شود که 32.2 درصد از کل تولید انار کشور را شامل می شود، ابراز کرد: تولید  محصول" بِه" در استان فارس 22 هزار و 617 تن و تولید انگور 515 هزار و 337 تن است که سهم 29.1 درصدی از تولید " بِه"  و 17درصد از تولید انگور از آن فارس می باشد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه استان فارس در تولید محصولات زراعی، جایگاه دوم کشوری را داشته، اظهار کرد: از این میان در تولید محصولات لوبیا، پنبه و گوجه فرنگی رتبه اول کشوری را دارد.

به گفته وی؛ فارس سهم 31.9درصدی در تولید لوبیا، 31.4 درصدی در تولید پنبه و 17 درصدی در تولید گوجه فرنگی را دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بیان کرد: تولید سالانه لوبیا در این استان 55 هزار و 800 تن، پنبه 51هزار و 914 تن و گوجه فرنگی 951 هزار و 369 تن است.

قاسمی، توسعه بخش کشاورزی در استان فارس زمینه ساز کاهش نرخ بیکاری دانست و تصریح کرد: جذب سرمایه گذار در بخش کشاورزی از اولویت های سازمان جهاد کشاورزی این استان فارس است از این رو همکاری های لازم با سرمایه گذاران در این بخش انجام می شود.

مدیر حوزه ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: پایداری عرصه منابع طبیعی در گرو نگاه مدلی است و باید برنامه ریزی استراتژیک در این زمینه انجام شود.

زیر مجموعه ها