مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: صنایع تبدیلی و غذایی فرصتی مناسب برای سرمایه گذاری و اشتغال در استان  فارس است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سید عبداله جزایری افزود: صنایع تبدیلی و غذایی از جمله صنایعی است که نقش و تاثیر بسیار زیادی در ابعاد مختلف بخش كشاورزی داشته و موجب افزایش ارزش افزوده، توسعه صادرات و کاهش ضایعات شده است.

وی تصریح کرد: همین طور کاهش ریسک در بخش کشاورزی از عمده‌ترین فواید توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی است صنایع فرآوری بخش کشاورزی نقش بسیار مهمی در اقتصاد ملی دارد و از ارکان مهم تولیدی در این بخش بوده که باعث کاهش ضایعات محصولات کشاورزی نیز خواهد شد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری تا آخر آذر ماه جهت 52 واحد صنعتی پروانه بهره برداری صادر گردید که دارای ظرفیت 157 هزار تن و جذب ماده خام 180 هزار تن بوده است.

وی بیان کرد: این 52 واحد صنعتی در شهرستان های شیراز، آباده، جهرم، خفر، کوار، مرودشت، فراشبند، سروستان، فیروزآباد، داراب، لامرد، خرم بید، گراش، زرقان، زرین دشت، قیروکارزین، خرامه، مهر و کازرون می شود شروع به کار نموده اند.

جزایری اظهار کرد: این طرح ها شامل ایجاد بسته بندی میوه و سردخانه، فرآورده های گوشتی،  کارخانجات تولید لبنیات، شوری، ترشی، رب گوجه،  بسته بندی خشکبار، خرما و حبوبات، برنج کوبی، بسته بندی تخم مرغ، آبمیوه و تولید کودهای گیاهی، محصولات آردی، سیلو، عرقیات، گلاب و اسانس می باشد.

وی یادآور شد: با راه اندازی این واحدهای تولیدی بیش از 500 نفر به صورت مستقیم مشغول به کار گردیده اند و میزان کاهش ضایعات بخش کشاورزی نیز به مقدار 47 هزار تن رسید و همچنین میزان سرمایه گذاری در این واحد ها مجموعا به بیش از 204 میلیارد تومان رسید.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تاکید کرد: جذب سرمایه گذار جهت صنایع تبدیلی و غذایی با هدف صادرات محصولات از اولویت های مهم در بخش کشاورزی می باشد.