مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از آغاز کشت ذرت علوفه ای بهاره در این شهرستان خبر داد و گفت: تولید ذرت علوفه ای تازه و با کیفیت در اول تابستان و کاهش مصرف آب مهمترین مزیت کشت ذرت علوفه ای زود هنگام است.

 

به گزارش خبرگزاری روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، عزیز رحیمی تصریح کرد: کشت مرسوم ذرت در منطقه اوایل تیر و برداشت مرسوم نیز از اواخر شهریور تا اواخر مهر ماه است.

وی افزود: کشت ذرت در این زمان علاوه بر تناوب زراعی مناسب و بالا بردن اقتصاد کشاورز، علوفه مورد نیاز دام‌های منطقه را نیز تامین می کند.

رحیمی  بیان کرد: استفاده کم از آب، کوتاهی دوره رشد، گسترش یکنواختی رشد در مزرعه، افزایش عملکرد در واحد سطح و کاهش خطر سرمازدگی آخر فصل از فواید کشت ذرت علوفه ای بهاره است.

وی، مزایای کشت ذرت بهاره را، کنترل علف‌های هرز سبز شده طی دوره نکاشت پاییز و زمستان با عملیات زراعی، مدیریت کاربرد علف کش ها، استفاده از نزولات جوی احتمالی بهاره و تولید علوفه با کیفیت و تازه در اوایل تابستان عنوان کرد.

 این مقام مسئول ابراز کرد: محصول تولیدی علاوه بر تامین نیاز بیش از ١۴٠٠ واحد گاوداری صنعتی و سنتی در شهرستان به شهرستان‌ها و استان های همجوار نیز ارسال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی مرودشت، متوسط عملکرد ذرت علوفه ای در این شهرستان را 60  تن در هکتار عنوان کرد و افزود: مرودشت رتبه اول کشت و تولید این محصول در استان فارس را داراست.