مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز از تولید 360 کیلوگرم زعفران از سطح یک صد هکتار در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، علیرضا بصیری با اشاره به اینکه برداشت زعفران در آبان ماه صورت گرفت،گفت: میزان تولید در سال گذشته 220 کیلوگرم در هکتار بود و امسال این میزان افزایش یافت.

به گفته وی؛ عمده زعفران شهرستان نی ریز در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) تولید می شود.

بصیری با بیان اینکه زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد، اظهارکرد: در حال حاضر نبود صنایع بسته‌بندی یکی از بزرگترین مشکلات زعفران‌کاران است.