مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: با افتتاح طرح پرورش صنعتی بوقلمون در بیضا، در هر دوره پرورش بالغ بر 200 تن گوشت بوقلمون تولید و روانه بازار مصرف استان فارس و استان های همجوار می شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، صدیقه مویدی اظهار کرد: ظرفیت این واحد پرورش بوقلمون در هر دوره چهارماهه، 12 هزار و 880 قطعه جوجه است.
به گفته وی؛ اولین جوجه ریزی پرورش بوقلمون در ابتدای فروردین ماه سال جاری انجام شد.
مویدی تصریح کرد: طرح مذکور در زمینی به مساحت 17 هزار و 720 مترمربع و با سطح زیربنایی 4702 متر مربعی سالن ها در روستای شیخ عبود احداث شد.
او با اشاره به اعتبار هزینه شده 150 میلیارد ریالی این طرح صنعتی، افزود: هزینه های جاری در هر دوره پرورش بوقلمون بیش از 7.7 میلیارد ریال است.
این مقام مسئول بیان کرد: با شروع بکار اولین واحد پرورش بوقلمون گوشتی این شهرستان برای 10 نفر به طور مستقیم اشتغالزایی شد.
مویدی با بیان اینکه یکی از ویژگی های بوقلمون داشتن گوشت سفید و قرمز همزمان با هم است به طوریکه ران آن جزو گوشت قرمز و سینه در ردیف گوشت های سفید قرار می گیرد، ابراز کرد: 40 درصد گوشت بوقلمون قرمز و ۶۰ درصد آن گوشت سفید است.
قوانين و مقررات
اشتراک
گزارش