به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت چهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، حمیدرضا ناظمی تصریح کرد: با توجه به فصل گرما و وجود بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) توصیه می شود مردم مومن استان برای ذبح دام های قربانی حتما به کشتارگاها مراجعه نمایند.

این مقام مسئول با بیان اینکه به منظور رفاه حال شهروندان عزیز ۳۷ کشتارگاه دام موجود در استان فارس از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۱۴ آمادگی کامل جهت ذبح دام های قربانی را خواهند داشت، افزود: تعداد ۴۴ اکیپ نظارت شرعی دیگر نیز در محل های کشتار موقت سطح شهر کار نظارت بر ذبح دام ها را به عهده می گیرند.

وی با اشاره به اینکه ۶۷ دامپزشک، ۸۹ بازرس بهداشتی گوشت و ۲۹ ناظر شرعی در امر نظارت های روز عید قربان مشارکت می کنند، ابراز کرد: نظارت ها و بازرسی ها در قبل از ذبح و بعد از ذبح از لاشه دام انجام می شود.

ناظمی توصیه کرد: شهروندان محترم استان فارس برای حفظ سلامت توصیه های بهداشتی را جدی بگیرند و اصول ایمنی فردی در زمان کشتار دام را رعایت کنند.

او اضافه کرد: گوشت دام های ذبح شده قبل از مصرف می بایست به مدت ۲۴ ساعت و جگر و آلایشات خوراکی به مدت ۴۸ ساعت در یخچال در دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شود. در زمان قطعه بندی گوشت و بسته بندی حتما از دستکش استفاده نمایند.