به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان، شهاب الدین صالحی اظهار کرد: هر ساله قریب به 30 درصد از محصول تاکستان های دیم این شهرستان به صورت غوره برداشت و مابقی انگور تولیدی، به صورت تازه خوری، کشمش، مویز و فروآوری در صنایع تبدیلی، روانه بازارهای مصرف می شود.
وی با بیان اینکه ارقام غرس شده در این تاکستان ها، عسکری، ریش بابا، شیرازی و سیاه سمرقندی را شامل می شوند، افزود: این ارقام علاوه بر تطابق و سازش پذیری با شرایط دیم، از مقاومت بالایی نسبت به آفات و بیماری ها، طعم، مزه و بازارپسندی رضایت بخشی نیز برخوردارند.
صالحی تأکید کرد: صد درصد باغ های انگور در این شهرستان به صورت دیم کار می باشند که غالباً در اراضی شیبدار احداث شده اند.