به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی اظهار کرد: پیش بینی می شود بیش از 19 هزار و 440 تن انگور از تاکستان های دیم و آبی این شهرستان برداشت و روانه میادین میوه و تره بار استان فارس و استانهای جنوبی کشور شود.
به گفته مویدی این محصول تابستانه پرطرفدارعلاوه بر مصارف تازه خوری در کارگاه های سنتی به صورت مویز و کشمش فرآوری و به کشورهای افغانستان، پاکستان و حوزه خلیج فارس صادر خواهد شد.
به گفته وی اشکال دیگر مصرف انگور در بیضا شامل: آبغوره، غوره خشک، پودر غوره، ترشی غوره، سرکه و شیره انگور می باشد.
مویدی بیان کرد: مهمترین ارقام انگور این شهرستان ریش بابا، عسکری، سمرقندی و رطبی است.
او ابراز کرد: انگور محصولی کم آب بر و پر محصول است و با توجه به شرایط اقلیمی مناسب این شهرستان انگور تولیدی از طعم، کیفیت و بازار پسندی بالایی برخوردار است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه در سال جاری به دلیل کاهش خسارت سرمازدگی بهاره و توسعه 30 هکتاری این باغ ها میزان تولید انگور در شهرستان بیضا افزایشی است اظهار کرد: استقبال از سرمایه گزاران برای ایجاد صنایع تبدیلی و فرآوری انگور به منظور ایجاد ارزش افزوده از اهداف این مدیریت است.
.