رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در روز نوزدهم فروردین ماه، ۳ میلیون و ۸۵۱ هزار و ۸۲ قطعه مرغ کشتار و ۷ هزار و ۱۴۲ تن گوشت مرغ گرم به بازار عرضه شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، علی‌صفر ماکنعلی با بیان این مطلب، افزود: بیشترین میزان کشتار مرغ در استان های مازندران با ۸۱۰ تن، گلستان با ۶۸۶ تن، فارس با ۵۳۵ تن، خراسان رضوی با ۵۲۰ تن، اصفهان با ۴۷۸ تن، گیلان با ۴۵۳ تن، تهران با ۳۳۳ تن، آذربایجان غربی با ۳۰۷ تن و خوزستان با ۲۶۰ تن انجام شده است.