جهاد سازندگی پشتیبان رزمی جنگ در دفاع مقدس بود و تلاشهای ایثارگران جهادی در عرصه پشتیبانی رزمی و مهندسی – فنی نقش بزرگی در پیروزی عملیاتهای رزمندگان اسلام داشت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در سی و چهارمین گردهمایی فرماندهان مهندسی – رزمی جنگ و جهاد که به میزبانی وزارت جهاد کشاورزی در سالن خوشه برگزار شد، با بیان مطلب فوق و با اشاره به نقش تاثیرگذار جهاد سازندگی در پیشبرد اهداف نظامی کشور در سالهای دفاع مقدس گفت: ایثارگران جهادی در عرصه پشتیبانی رزمی و مهندسی – فنی نقش بزرگی در پیروزی رزمندگان اسلام بر عهده داشتند.
امیر سرتیپ نبی سهرابی افزود: من در سالهای دفاع مقدس حضور موثر عزیزان جهادگر را در خط مقدم و پشتیبانی جنگ با پوست و گوشت لمس کردهام.
جانشین رئیس بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس با اذعان به انگیزه و فناور بودن هسته اصلی جهاد سازندگی گفت: افراد مهندس و دانشآموخته فنی و فناور ابتکارات زیادی همچون جادهسازی، احداث انواع پل، ایجاد مواضع توپخانه، بیمارستانهای صحرایی، قرارگاههای تیپ و لشگر کانال نفر، سایتهای موشکی، دکل دیدهبانی، تعمیر ادوات و خودروهای سنگین در جنگ بروز دادند.
سهرابی در ادامه با ذکر خاطرهای از عملیات والفجر ۸ گفت: جهاد گیلان در عملیات والفجر ۸ با استقرار در شبه جزیره فاو، مجموعه تعمیراتی ایجاد کرد و به حدی پشتیبانی خوبی انجام شد که ما دغدغهای برای تعمیر ادوات و خودرو نداشتیم. در پی بمبارانهای شدید منطقه، جهاد گیلان هدف حمله شیمیایی صدامیان قرار گرفت که اغلب این عزیزان به شهادت رسیدند.
وی افزود: این ایثارگریها فراموش نخواهد شد و مردم و کشور قدردان این عزیزان هستند و ادامه راه آنان تضمین پیشرفتهای آینده کشور خواهد بود.
در پایان این مراسم بلوک تمبر چهار شهید گرانقدر جهادگر؛ شهیدان ورشابی، عظیمی، زواره و همتی رونمایی شد.
قوانين و مقررات
اشتراک
گزارش