رئیس دفتر محیط زیست و سلامت غذا در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: مدیر کل گروه محیط زیست و سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی به منظور بررسی روند فعالیت های گروه محیط زیست و سلامت غذا در سازمان جهاد کشاورزی و بازدید از گلخانه های استان فارس به این استان عزیمت نمود.

به گزارش روابط عمومی دفتر محیط زیست و سلامت غذا در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، محمد مهدی غیاثی افزود: روند اجرای امور مربوط به استانداردسازی و تولید محصولات گواهی شده، وضعیت پساب، پسماند، شاخص ها و همچنین مسائل، مشکلات و پیشنهادات گروه محیط زیست با حضور سعادت مدیر کل گروه محیط زیست و سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی سازمان بررسی شد.

وی بیان کرد: درخصوص پیشرو بودن فارس در بحث تولید محصولات گواهی شده، تهیه موافقتنامه در زمینه تولید محصولات گواهی شده و ارگانیک در فارس، لزوم پیگیری اعتبارات، ابلاغ وزیر جهاد کشاورزی در زمینه هماهنگی با دفاتر محیط زیست و سلامت غذا در کلیه موارد مرتبط با استاندارد و سلامت غذا، ابلاغ تبصره بند الف ماده 18 و لزوم تعریف سرفصل محصولات گواهی شده در سامانه سیتا، تخفیف 20 درصد حق بیمه سهم بیمه گذار برای محصولات گواهی شده و ارگانیک، توافق با وزیر کار مبنی بر استفاده از تسهیلات توسعه روستایی جهت تولید محصولات گواهی شده، عدم امکان تخصیص ردیف اعتباری جدید، همکاری با هولدینگ ها در زمینه اعطای تسهیلات با معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بحث و تبادل نظر گردید.

این مقام مسئول بیان کرد: همچنین درخصوص برنامه های مدیریت سبز، تشکیل منظم کمیته های فنی، مهندسی مجدد فرایندها، اکشن پلن فعالیت ها، مشکل هزینه کرد با اسناد خزانه، ارائه برنامه های استان ها به سازمان حفاظت محیط زیست و پیگیری بحث یک درصد اعتبارات و برنامه ریزی جهت اعطای این اعتبارات به استان های فعال، پیشنهاد حضور نماینده استانی در جلسات مربوط به تصمیم گیری استان ها با معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی استان فارس بحث و تبادل نظر گردید.

غیاثی اظهار کرد: در ادامه برگزاری این جلسات مدیر کل گروه محیط زیست و سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی از گلخانه های شهرستان سپیدان و فعالیت مدیران کنترل کیفی آن بازدید به عمل آورد.