به گزارش انصاری رابط روابط عمومی مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان فارس اولین کارگاه طرح ارتقاء سلامت محصول ( خیار، گوجه فرنگی گلخانه ای و مزرعه ای ، سیب زمینی، پیاز، پرتقال و سیب) جهت 173 نفر از کارشناسان گیاهپزشکی ، کارشناسان پهنه ها و کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی در تاریخ های 23 لغایت 26 اردیبهشت ماه سال جاری در مرکر آموزش علی آباد کمین برگزار گردید.

 

در این کارگاه 4 روزه کارشناسانی از شهرستان های آباده، اقلید، بوانات، خرمبید، پاسارگاد، سرچهان، ارسنجان، مرودشت و شیراز حضور داشتند که آموزش های لازم در رابطه با مسائل گیاهپزشکی، تغذیه ای ، مبانی تولید محصول سالم، مدیریت آلاینده ها و مسائل به باغی و به زراعی محصولات فوق الذکر توسط محققین مرکز تحقیقات ، کارشناسان مدیریت ترویج و حفظ نباتاتو دفتر محیط زیست سازمان ارائه گردید.