صادقی در ادامه افزود مواردی که در دستور کار قرار گرفت شامل: شیوه بازدید مداوم کارشناسان از واحدهای تبدیلی، مسایل مربوط به برق واحدهای صنعتی با حضور مسئولین برق استان ، پیگیری صدور پروانه بهره برداری برای 99 طرح در سال جاری ، مدیریت ضایعات و ارایه راهکارهای احداث صنایع تبدیلی به منظور مصرف بهینه آنها ، شیوه هماهنگی با اداره کل استاندارد در اخذپاسخ استعلامات، شرکت در جلسات تعالی سازمانی، یکپارچگی در محاسبات ارقام سازه و ساختمان ، ماشین آلات و تاسیسات، اخذ گزارش پیشرفت فیزیکی واحدهای در حال احداث، به روز نمودن شاخص های اقتصادی طرحها، آموزش کارکنان صنایع در استان و شهرستانها، پیگیری مستمرمشکلات اخذ تسهیلات واحدها ، پیگیری مشکلات سامانه پنجره، پیگیری یکسان سازی اخذ استعلامات در کل کشور و... گرد آوری و دسته بندی دستورالعمها، بخشنامه ها و مصوبات هئیت وزیران و... ، اعلام کدهای آیسیک جدید و مورد نیاز به دفتر مرکزی، تعیین و ارایه مقالاتی با عناوین بهره وری آب در صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی، بررسی وضعیت واحدهای فرآورده های لبنی دراستان فارس ، وضعیت نشان استاندارد و پروانه بهداشت در واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی ، معرفی فرآورده های نوین گوجه فرنگی و... تعیین میزان دقیق جذب مواد خام و فرآوری شده در سبزیجات خشک ، صیفی جات و انبارهای علوفه یونجه و ذرت ، تهیه فرم یکسان بازدید کارشناسان استان از واحدهای صنایع تبدیلی وغذایی در شهرستانها ، تهیه فرم تعیین سطح مالکیت اراضی در احداث انبارهای سرد، سردخانه های کوچک مجاور باغ، انبار علوفه و خوراک آماده دام  ...

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی  اضافه نمود:  یکی از مهمترین برنامه های این کمیته تصویب شاخص های اقتصادی واحدهای صنعتی است. با تدوین این شاخص ها سرمایه گذاران از همان ابتدای امر به میزان ظرفیت اقتصادی تولید ، زمین ، آب ، برق، سوخت،پرسنل،سازه و ساختمان ، ماشین آلات، تاسیسات و میزان سرمایه گذاری ثابت ، درگردش و مجموع سرمایه گذاری ، دوره بازگشت سرمایه، نقطه سر به سر و درصد نرخ بازده سرمایه گذاری پی خواهند برد. این امر سبب انتخاب آگاهانه تر و برنامه ریزی دقیق تر سرمایه گذاران بمنظور احداث و راه اندازی واحدهای صنایع تبدیلی کشاورزی در استان خواهد شد. از جمله این شاخص های اقتصادی تهیه شده می توان به طرحهای فرآوری انگور ، انار ، خرما ، انجیر ، مرکبات ، سیب ، کنجد، پیاز، سیب زمینی ، سبزیجات خشک، گیاهان داروئی، احداث سردخانه ها، فرآوری های لبنی ، گوشتی، ماهی و میگو ، کشتارگاه ها، خوراک دام و طیور و... اشاره نمود. تعیین شاخص های اقتصادی در کمیته فنی مدیریت صنایع کشاورزی برای طرحهای جدید و ایده های نو در دستور کار قرار گرفته و در حال پیگیری است. صادقی در پایان گفت:  با اجرای این برنامه،  ایجاد طرحهای صنایع کشاورزی با زاویه هایی جدید از جذب مواد خام ، تبدیل مواد اولیه، تولید محصولات متنوع و بازارپسند ، کاهش و یا تبدیل ضایعات صنایع کشاورزی را در استان شاهد خواهیم بود.

مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی

بهمن ماه 97