آموزش نکات کلیدی جهت افزایش راندمان و کاهش ضایعات، در فراوری و تصفیه کشمش با حضوراساتید مرکزتحقیقات ، تولید کنندگان ، متقاضیان احداث واحد های فراوری انگور در شهرستان کوار برگزار گردید.

با توجه به سطح بالای تولید انگور در منطفه کوار و نیاز به ایجاد واحد های فراوری و نحوه فراوری انگور گرد همایی با حضوراساتید مرکز تحفیقات، مدیر و کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان کوار وکارشناسان مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی استان باحضور چشمگیر تولید کنندگان و متقاضیان احداث واحد های فراوری انگور در تاریخ چهارشنبه 6 شهریور در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان کوار برگزار گردید .

سپس اساتید مرکز تحقیقات در خصوص انواع ارقام جدید، بهترین روش هرس و انگور و مناسبترین ارقام با تولید بالا و متناسب با شرایط اب و هوایی منطقه و همچنین روش های مختلف تولید کشمش و مویز و مراحل انجام کار توضیحاتی ایراد نمودند.

در خاتمه مدیر شهرستان با اشاره به فعایت های صورت گرفته ، پتانسیل بالای شهرستان ، حمایت های بخش دولتی از توسعه فراوری انگور در کلیه زمینه ها اعلام داشت