کارشناس صدور مجوزهای مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: ایجاد و گسترش صنایع تبدیلی کشاورزی توسط زنان یک حرکت تولیدی وسیع، همه جانبه و مکمل فعالیت های کشاورزی است که تأثیر بسزایی در افزایش درآمد، بهبود رونق تولید، ارتقاء امنیت غذایی، توسعه روستایی، بهره وری کشاورزی و در نهایت توسعه پایدار کشور را دارند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، حمیده کاظمی افزود: بانوان عمدتاً در بخش های کشاورزی و تولیدات زراعی و دامپروری فعالیت می کنند به گونه ای که 40 درصد تامین غذا در کشورهای در حال توسعه توسط زنان صورت می پذیرد که این موضوع بیانگر نقش بانوان در اقتصاد است.

وی تصریح کرد: در 11 ماهه سال نود و هشت بیش از 10 درصد کل موافقت های اصولی صادر شده که میزان اشتغال بیش از 1700 را به دنبال داشته است و همچنین در این مدت تعداد 16جواز تاسیس و 4 پروانه بهره برداری با میزان اشتغال 166 نفر نیز توسط زنان استان به ثبت رسیده است.

کاظمی تاکید کرد: عمده ترین مزیت ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی، جلوگیری از مهاجرت بی رویه از روستا ها به شهر، تکمیل زنجیره ی تولید، افزایش کیفیت محصول و ارزش افزوده آن است لذا آموزش و افزایش مهارت های بانوان از جمله اولویت های حوزه زنان در سازمان جهاد کشاورزی استان فارس است.