کارشناس صدور مجوزهای مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: غذاهای دریایی به دلیل دارا بودن پروتئین بالا، چربی کم، کلسترول کم و همین طور ویتامین ها و املاح دارای ارزش غذایی بسیار خوبی می باشد و به همین دلیل قرار گرفتن آبزیان در سبد غذایی مردم نقش مهمی در سلامت جامعه ایفا می نماید.

به گزارش روابط عمومی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، حمیده کاظمی افزود: با توجه به اهمیت و ارزش محصولات شیلاتی از جمله ماهی و میگو تا کنون 9 واحد در استان به بهره برداری رسیده که این تعداد با ظرفیت سالانه بالغ بر 170 تن و سرمایه گذاری بیش از 175 هزار میلیون ریال، زمینه اشتغال 98 نفر را فراهم کرده اند.

وی تصریح کرد: بسته بندی  و استفاده بهینه از محصولات شیلاتی به عنوان یکی از صادرات مهم غیر نفتی می تواند روشی علمی و مناسب به منظور ایجاد اشتغال و کار آفرینی  باشد.

کاظمی بیان کرد: با توجه به سرانه کم، مصرف آبزیان در ایران که حدود 7.2 کیلوگرم می باشد، یکی از راه های افزایش مصرف سرانه ي آبزیان در کشور فرآوری و بسته بندی غذاهاي دریایی آماده ي مصرف نظیر انواع فیش برگر و ناگت، میگو برگر و .. باعث می شود تا مقدار مصرف آن ها بین گروه هاي مختلف افزایش یابد.