مدیر صنایع تبدیلی وغذایی سازمان جهاد کشاورزی فارس : خوشبختانه صنعت غذایی فارس  طی چند ساله اخیر ، وضعیت رو به رشد خوبی داشته و در استان محصولاتی در سطح قابل قبولی تولید می‌شود و همچنین از ظرفیت صادرات بالایی برخوردار است.

باصری گفت : در شش ماهه اول سال جاری تعداد 47  واحد صنعتی موفق به اخذ  پروانه بهره برداری از این مدیریت گردیدند که دارای ظرفیت حدود 290هزار تن و جذب ماده خام بیش از 408هزار تن بوده که این واحد ها در شهرستان های مرودشت – داراب – کوار – شیراز – لارستان – فسا – سروستان – استهبان - کازرون – اقلید – فیروز اباد - اباده –پاسارگاد  -زرقان – جهرم  واقع شده است

 در ادامه اظهار داشتند:  این طرح ها  شامل سردخانه و  بسته بندی میوه ، کنسانتره خوراک دام و ابزیان - بسته بندی سبزیجات و صیفی جات تازه  – بسته بندی عسل -  بسته بندی حبوبات - بسته بندی برنج - خرمای غنی شده - پسته پاک کنی - بسته بندی خشکبار  - بسته بندی خرما - انجیر خشک(به صورت کامل یا اسلایس و قطعه قطعه شده) - انواع ساندویچ -  بسته بندی انواع بذر – رب گوجه فرنگی – شوری ترشی – اسانس و پنبه پاکنی – بسته بندی قارچ – ذرت خشکنی - بسته بندی تخم مرغ - کنسرو سبزیجات - انواع آب میوه از میوه تازه و .....   می باشد.

با راه اندازی این واحد های تولیدی بیش از 650 نفر به صورت مستقیم مشغول بکار گردیدند و میزان کاهش ضایعات به بیش از    69  هزار تن رسید .همچنین میزان سرمایه گذاری در این واحد ها مجموعا به بیش از 7408میلیارد  ریال رسید

در خاتمه ایشان افزودند : ارتقاء ارزش افزوده، توسعه صادرات و کاهش ضایعات و همچنین کاهش ریسک از عمده‌ترین فواید توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان بوده و نهایت حمایت توسط این مدیریت جهت رسیدن به موارد فوق مد نظر می باشد.