مدیر صنایع تبدیلی وغذایی سازمان جهاد کشاورزی فارس : صنعت غذا از صنایعی است که هم به لحاظ گستردگی بازار منطقه‌ای و جهانی، جنبه صادرات و ارزآوری و ایجاد اشتغال دارد و هم به جهت گستره مصرف مواد‌غذایی در داخل به عنوان کالاهای ضروری و نسبتاً ضروری برای تأمین امنیت غذایی مهم و با‌ ارزش تلقی می‌شود.

باصری گفت : از ابتدای سال جاری تا اخر بهمن  ماه تعداد 93 واحد صنعتی موفق به اخذ پروانه بهره برداری از این مدیریت گردیدند که دارای ظرفیت بیش از 468هزار تن می باشد . جذب ماده خام بیش از 662هزار تن بوده است .این واحد ها در شهرستان های مرودشت – داراب – کوار – شیراز – لارستان – فسا – سروستان – استهبان - کازرون – اقلید –خرامه -  فیروز اباد - اباده –پاسارگاد  -زرقان – جهرم- قیرکارزین – زرین دشت -بیضا و خرم بید واقع شده است

 در ادامه اظهار داشتند: این طرح ها  شامل سردخانه و  بسته بندی میوه ، انواع شیر خشک ، پودر پرمیت - کنسانتره خوراک دام و ابزیان - بسته بندی سبزیجات و صیفی جات تازه  –پوره و رب گوجه فرنگی - بسته بندی عسل -  بسته بندی حبوبات - بسته بندی برنج - خرمای غنی شده - پسته پاک کنی - بسته بندی خشکبار  - بسته بندی خرما - انجیر خشک(به صورت کامل یا اسلایس و قطعه قطعه شده) - انواع ساندویچ -  بسته بندی انواع بذر– شوری ترشی – اسانس و پنبه پاکنی – بسته بندی قارچ – ذرت خشکنی - بسته بندی تخم مرغ - کنسرو سبزیجات - انواع آب میوه از میوه تازه و .....   می باشد.

با راه اندازی این واحد های تولیدی بیش از 1445 نفر به صورت مستقیم مشغول بکار گردیدند و میزان کاهش ضایعات به بیش از 108هزار تن رسید .همچنین میزان سرمایه گذاری در این واحد ها مجموعا به بیش از       15560 میلیارد ریال رسید

در خاتمه افزودند : ین بخش امکان توسعه اشتغال در اقتصاد کشور را بیش از سایر بخش‌های صنعتی خواهد داشت. و توسعه این صنعت  دراستان فارس جزء اولویت های این مدیریت می باشد ..