عبد الرحمن ابراهیمی معاون مدیریت طیور  با ارسال این خبر توضیح داد :

 در دنیای در حال تغییر کنونی آموزش و پزوهش جهت بهره برداران بخش تولید  به دلایل فراوان به عنوان ضرورتی انکار ناپذیر پذیرفته شده است . تغییرات سریع و عمیق علمی سبب شده است که هر از چند گاهی نظریات ، تکنیک ها و روشهای جدیدی وارد عرصه پرورش نوین مرغداری ها  گردد . لذا برای ادامه حیاتو بالا بردن بهره وری به ناچار باید آنان را آموخت و برخی از روش ها و سیستم های قدیمی را که کارآیی ندارند ، کنار نهاد .

هر چه دانش و مهارت های تولید کنندگان با نیازهای جامعه ، پیشرفت های علمی و تغییرات فن آوری هماهنگی و انطباق بیشتری داشته باشد ، در جه اطمینان از موفقیت تولید  بالاتر می رود . به روز شدن   از نظر علمی و عملی تولید کنندگان  به صورت کارگاه های آموزشی  در این راستا موثر می باشد و اهداف آن به  عنوان یکی از کارکردهای مهم ارتقاء مدیریت تولید ، فراهم آوردن زمینه ای است که بر اساس آن توانایی های بالقوه افراد به فعل در آمده و استعدادهای آنان شکوفا گردد.

این اهداف  از طریق ایجاد فرصت های آموزشی جهت نیروی انسانی مشغول در بخش تولید تحقق می یابد . در نتیجه نیروی انسانی  آموزش دیده نسبت به دیگران که از این شاخصه بهره مند نیستند به تغییرات مدیریتی و هم چنین تغییرات جامعه آگاهانه تر واکنش نشان مید هند از ان جا که حیات و ادامه فعالیت آنها تا حدود زیادی به دانش و مهارت های آموزش دیده بستگی دارد ، افراد ماهرتر و آموزش دیده تر نقش موثرتری در کارآمدی و بهره وری تولید خواهند داشت . از طرف دیگر آموزش با افزایش میزان اطلاعات ، دانش ، مهارت ها و قابلیت های مدیریان بخش تولید ، آنان را برای ایفای وظایف و قبول مسئولیتهای جدیدتر ، آماده تر و مجهزتر می کند . به طور کلی در سازمانی که به رشد کیفی و کمی دانش  و مهارت افراد فعال در بخش تولید خود می اندیشند و پیوسته فعالیت های آموزشی در آن در جریان است افراد به طور مستمر توانایی های خود را افزایش می دهند و چگونه آموختن و به کار بستن را می آموزند. سازمان جهاد کشاورزی و معاونت بهبود تولیدات دامی و مدیریت طیور به جد  پیگیر برگزاری همایش های ترویجی و آموزشی برای تولید کنندگان در این بخش بوده و هستند . لذا در این خصوص کارگاه آموزشی طرح بهبود ضریب تبدیل دان به گوشت در مرغداری های گوشتی هم زمان با برگزاری  چهارده همین نمایشگاه دام و طیور توسط کارشناس ارشد طیور بخش خصوصی در مورخه 20/2/97  در سالن جلسات  کوثر در ساختمان شماره دو سازمان جهاد کشاورزی برای بیش از 120 نفر بهره بردار و کارشناسان مرتبط با رشته پرورش طیور مشغول در مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستان ها  به مدت 4   ساعت بصورت علمی و عملی  برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی  منظور دستیابی و نزدیک شدن به استانداردهای جهانی در مرغداری ها در زمینه های: تعریف مرغداری، هدف از پرورش مرغ ، استاندارد های تامین آب، دان، دما و تهویه سالن، کیفیت جوجه، شرایط حمل جوجه و همچنین اهمیت ضریب تبدیل دان به گوشت و سایر فاکتور های مهم پرورش نوین مرغداری صحبت گردید  و در پایان بمدت یک ساعت به سئوالات حاضرین پاسخ داده شد