محیط زیست و سلامت غذا
صفحه اصلی
معاونت ها، مدیریت ها و ادارات
معرفی سازمان
ارتباطات مردمی
میز خدمت
مدیریت های شهرستانی
ادارات و شرکت های تابعه
اطلاعیه ها
پشتیبانی از افراد کم توان
تالار گفتمان
آرشیو
-
ذخائر میوه شب عید کافی است/ توزیع میوه تنظیم بازار ادامه دارد
۰۱ فروردین ۱۴۰۴ -
فرزندان شهدای شاغل در جهاد کشاورزی فارس تکریم شدند
۲۸ اسفند ۱۴۰۳ -
رفع تداخل اراضی در فارس در سطح 65 درصد محقق شد
۲۶ اسفند ۱۴۰۳ -
توزیع میوه شب عید در فارس آغاز شد
۲۵ اسفند ۱۴۰۳ -
تولید 220 هزار تن گوشت مرغ در فارس
۲۳ اسفند ۱۴۰۳

ذخائر میوه شب عید کافی است/ توزیع میوه تنظیم بازار ادامه دارد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از توزیع بالغ بر ۲۴۰ تن پرتقال و ۲۰۰ تن سیب تنظیم بازار در

فرزندان شهدای شاغل در جهاد کشاورزی فارس تکریم شدند
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: خانوادههای شهدا و ایثارگران، سرمایههای ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند و تکریم

رفع تداخل اراضی در فارس در سطح 65 درصد محقق شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: رفع تداخل اراضی کشاورزی در سطحی قریب به 650 هزار هکتار از اراضی

توزیع میوه شب عید در فارس آغاز شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: توزیع سیب و پرتقال شب عید با قیمت تنظیم بازار در این استان آغاز شد.

برگزاری مانور برخورد با حمل و نقل بدون ضابطه پاجوش خرما در فارس
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از مانور جاده ای برخورد با حمل و نقل بدون ضابطه پاجوش

تولید 220 هزار تن گوشت مرغ در فارس
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: میزان جوجه ریزی در این استان در سال جاری قریب به 130 میلیون
– تهیه ، تدوین و اجرای نظام پایش و مدیریت آلاینده ها ، پسماندها و پساب ها در بخش کشاورزی
– تدوین برنامه های راهبردی محیط زیست و توسعه پایدار و نظارت بر اجرای آن ها
– نظارت بر مصرف نهاده های شیمیایی و مصرف نهاده های طبیعی در زراعت، باغبانی،دام و طیور و آبزیان بر اساس شاخص ها و استانداردهای زیست محیطی
– نظارت بر رعایت استانداردهای مرتبط با توسعه محصولات کشاورزی گواهی شده و ارگانیک از نظر زیست محیطی
– اجرای الگوی ارزیابی زیست محیطی و مدیریت سبز در زیر بخش های مختلف کشاورزی
– گرد آوری ، جمع بندی و اعلام نیازهای پژوهشی ، مطالعاتی ، آموزشی و ترویجی و پیشنهاد دورها و کارگاه های مرتبط با توسعه پایدار محیط زیست و سلامت غذا و هماهنگی با واحدها ی ذیربط جهت اجرای آن
– شناسایی اثرات منطقه ای ناشی از تغییرات اقلیمی و آب و هوا و مدیریت سازگاری و انطباق در بخش کشاورزی
– برنامه ریزی و نظارت بر فعالیت های امور تنوع زیستی و زیست بوم های حساس بخش کشاورزی با همکاری واحدهای ذی ربط