محیط زیست و سلامت غذا
صفحه اصلی
معاونت ها، مدیریت ها و ادارات
معرفی سازمان
ارتباطات مردمی
میز خدمت
مدیریت های شهرستانی
ادارات و شرکت های تابعه
اطلاعیه ها
پشتیبانی از افراد کم توان
تالار گفتمان
آرشیو
-
روابط عمومیها باید در حل مسائل کشاورزی نقش فعال داشته باشند
۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ -
فارس یکه تاز برداشت غلات با بزرگترین ناوگان کشور
۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ -
آغاز برداشت کلزا در فارس
۳۱ فروردین ۱۴۰۴ -
تولید بالغ بر یک میلیون تن مرکبات در فارس
۳۰ فروردین ۱۴۰۴ -
ضرورت تولید محصول سالم در پی تغییر استانداردهای جهانی
۲۸ فروردین ۱۴۰۴ -
مرکز پایش و مدیریت هوشمند کشاورزی در فارس افتتاح شد
۲۷ فروردین ۱۴۰۴

روابط عمومیها باید در حل مسائل کشاورزی نقش فعال داشته باشند
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه بهبود و ارتقای کیفی فعالیت های روابط

فارس یکه تاز برداشت غلات با بزرگترین ناوگان کشور
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: این استان با دارا بودن بیش از 3800 دستگاه کمباین بزرگترین ناوگان برداشت

آغاز برداشت کلزا در فارس
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: برداشت کلزا از سطحی بالغ بر چهار هزار هکتار در این استان شروع

تولید بالغ بر یک میلیون تن مرکبات در فارس
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از پایان برداشت مرکبات از سطحی حدود 53 هزار هکتار در استان فارس

ضرورت تولید محصول سالم در پی تغییر استانداردهای جهانی
معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه استانداردهای دنیا برای واردات محصولات کشاورزی تغییر پیدا کرده بر اهمیت

مرکز پایش و مدیریت هوشمند کشاورزی در فارس افتتاح شد
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان فارس از افتتاح “مرکز پایش و مدیریت هوشمند کشاورزی” دراین استان برای اولین بار در کشور
– تهیه ، تدوین و اجرای نظام پایش و مدیریت آلاینده ها ، پسماندها و پساب ها در بخش کشاورزی
– تدوین برنامه های راهبردی محیط زیست و توسعه پایدار و نظارت بر اجرای آن ها
– نظارت بر مصرف نهاده های شیمیایی و مصرف نهاده های طبیعی در زراعت، باغبانی،دام و طیور و آبزیان بر اساس شاخص ها و استانداردهای زیست محیطی
– نظارت بر رعایت استانداردهای مرتبط با توسعه محصولات کشاورزی گواهی شده و ارگانیک از نظر زیست محیطی
– اجرای الگوی ارزیابی زیست محیطی و مدیریت سبز در زیر بخش های مختلف کشاورزی
– گرد آوری ، جمع بندی و اعلام نیازهای پژوهشی ، مطالعاتی ، آموزشی و ترویجی و پیشنهاد دورها و کارگاه های مرتبط با توسعه پایدار محیط زیست و سلامت غذا و هماهنگی با واحدها ی ذیربط جهت اجرای آن
– شناسایی اثرات منطقه ای ناشی از تغییرات اقلیمی و آب و هوا و مدیریت سازگاری و انطباق در بخش کشاورزی
– برنامه ریزی و نظارت بر فعالیت های امور تنوع زیستی و زیست بوم های حساس بخش کشاورزی با همکاری واحدهای ذی ربط