
در این کارگاه آموزشی که با بیان جایگاه، اهمیت و نقش پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی آغاز شد، مباحث مختلف از جمله توجه به کیفیت محصول و تولید محصول سالم، پایش سموم مصرفی و عدم استفاده از سموم غیرمجاز، راهکارهای تولید محصولات سالم و ارگانیک، استفاده از تکنولوژی های جدید در تولید محصولات، صیانت و افزایش بهره وری از منابع، پایداری تولید و اصلاح الگوی کشت و ضرورت آشنایی بهره برداران با اصول علمی جدید در بخش کشاورزی تشریح گردید.
وی تصریح نمود در کارگاههای آموزشی متعددی که در سطح بخش در طول سال برگزار گردیده است، ممنوعیت استفاده از پساب های صنعتی و شهری، بویژه در محصولاتی که مصرف تازه خوری و خام خوری دارند و خطراتی که سلامت جامعه ، منابع تولید و اقتصاد کشاورزی را تهدید می نماید مورد تاکید قرار گرفته است.
