در این کارگاه آموزشی محمد غریبگرد کارشناس ترویج این مدیریت ضمن ارائه مطالبی در خصوص خواص غذایی و دارویی محصول انار ،راهکارهای بکارگیری ضایعات باغات انار از جمله پوست انار در صنایع غذایی و تبدیلی اشاره کرد ، جوکار محقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس نیز اظهار داشت نتیجه عمل فراوری میوه انار، آب میوه و بقایای انار تفاله است که مخلوطی از دانه(هسته) وپوسته می باشد. که می توان از ضایعات هسته انار به عنوان یک منبع روغنی جدید استفاده نمود و روغن آن را استحصال کرد، از آنجایی که روغن انار به عنوان یکی از لیپیدهای دارویی شناخته شده است تولید این روغن از نظر تغذیه ای نیز بسیار حائز اهمیت می باشد. وی افزود :اطلاعات درمورد ترکیب اسیدهای چرب روغن انار کمک می کند تا درمورد خاصیت های تغذیه ای آن بیشتر بدانیم ، بیشترین اسید چرب این روغن اسید لینولنیک به میزان 77/12 درصد می باشد ، گفتنی است روغن انار بدلیل دارا بودن اسید لینولئیک به مقدار بالا باعث جلوگیری از سرطان کولون و سرطان پوست و جلوگیری از افزایش سریع سلولهای سرطانی وکاهش تجمع تری اسیل گلیسرول درکبد می شود.
