پس از ارایه مطالب علمی-کاربردی توسط اساتید دانشگاه شیراز، شرکت کنندگان از کارگاه های ساخت فناوری های نوین دانشکده کشاورزی بازدید کردند که در این زمان اساتید به تشریح دستاوردهای نوین خود و روش کار با این تکنولوژی های جدید با استفاده از دانش بومی پرداختند.
غیور افزود: استفاده از سیستم های خورشیدی در دستگاه آب شیرین کن، کاربرد امواج مادون قرمز و امواج اولترا ساوند Ultrasound در سیلوهای گندم و ذرت، برای خشک کردن محصولات غذایی و کشاورزی، علاوه بر حفظ کیفیت محصولات، کاهش مدت زمان خشک کردن و افزلیش راندمان کار را بدنبال دارد و امید است این همکاری متقابل بخش اجرا و مراکز علمی و دانشگاهی برایند مثبتی در جهت خودکفایی و بهینه سازی تولیدات گیاهی داشته باشد.