معرفی سایر ماکیالن

پرورش بوقلمون  :

بوقلمون بزرگترین پرنده خانگی محسوب می شود و جوجه بوقلمون گوشتی ظرف یک هفته به وزن دو برابر روز اول می رسد . وزن یک پرنده با توجه به جنس و نژاد متفاوت ولی بطور میانگین 12-10 کیلو در سن 16 هفتگی می باشد که حدود 60% گوشت سفید و 40% گوشت آن قرمز می باشد

پرورش کبک :

کبک پرنده ای است زیبا و خوش خوان که در طبیعت در دامنه کوه ها و شیب های کوهستانی تپه ماهورها زندگی می کنند . این پرنده دارای گوشت لذیذی می باشد وزن نهایی این پرنده بستگی به جنس آن متفاوت و بطور میانگین در نرها 550 و در ماده ها به 500 گرم می رسد و در مواردی نیز بیشتر و کمتر از آن می باشد .

 

پرورش بلدرچین  :

پرورش بلدرچین بصورت یک زنجیره کامل متشکل از حلقه های مختلف شامل : سالنهای مولدین ، واحد جوجه کشی، سالنهای پرواری ، انبار خوراک ، کشتارگاه و بسته بندی و سردخانه می باشد که همه اینها در یک فارم تولیدی قرار دارد و در حال حاضر مجوز واحد مستقل برای مثال صرفاً پرواری یا صرفاً مولد برای پرورش بلدرچین صادر نمی گردد .

پرندگان زینتی  :

پرورش پرندگان زینتی احتیاج به سرمایه گذاری کم دارد که می تواند علاوه بر پرکردن اوقات فراغت منبع درآمدی برای خانوار باشد بطوری که امروزه تربیت پرندگان سخنگو به شغلی پردرآمد تبدیل شده که در برخی موارد صادرات این پرنده ها علاوه بر ایجاد اشتغال منبع ارزآوری خوبی برای کشور می باشد که در این راستا ایجاد باغ پرندگان به منظور نگهداری پرندگان زینتی بصورت متمرکز در کنار شهرهای بزرگ از دیگر فعالیتهای بخش می باشد

 

پرورش مرغ بومی:

            مرغ های بومی با نگهداری در سیستم های پرورش باز روستایی، گردش در مزارع، مصرف ضایعات کشاورزی و پس مانده سفره خانوارهای روستائی، بدون هیچ سرمایه گذاری عمده ای و یا تحمیل حداقل هزینه بر مالک خود بخشی از پروتئین جوامع روستایی را تأمین می کند.

مرکز مرغ بومی فارس دارای دو ایستگاه پرورش مرغ بومی می باشد که شامل:

الف) ایستگاه اصلاح نژاد مرغ بومی شمس آباد

  ب) ایستگاه تکثیری مرغ بومی خرامه

 

دلائل و اهداف حفظ مرغان بومی کشور :

1حفظ ذخائر ژنتیکی و جلوگیری از کاهش تنوع نژادی

2جلوگیری ازانقراض نسل مرغ بومی

3تکثیر، ترویج و افزایش جمعیت مرغان بومی

4خودکفائی خانوار روستائی از نظر تأمین بخشی از پروتئین حیوانی مورد نیاز

5شناسائی قابلیت های ژنتیکی و اصلاح نژادی مرغان بومی

6قدرت سازگاری مرغ بومی با شرائط سخت محیطی  و بیماریها

ا7شتغال زائی و درآمد زائی

8داشتن نقش ویژه در تولید محصولات ارگانیک.

  9- امکان تولید لاین های مرغ بومی 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=635

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟