سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و مشاورین طرح اصلاح نژاد مرغ بومی ، مدیر کل امور طیور و زنبورعسل تشکیل گردید .
در این جلسه ضمن بررسی مسائل و مشکلات موجود در ایستگاه های مرغ بومی از جنبه های وضعیت مالی ، وضعیت روند واگذاری مراکز مرغ بومی به بخش خصوصی به بررسی وضعیت و روند اصلاح نژاد در مراکز پرداخته شد و با توجه به دستور کار جلسه ، تاکید گردید علاقه مندی زیاد اقشار مردم به مرغ بومی به واسطه سلامت محصولات مرغ بومی و صفات منحصر به فرد آن از جمله مقاومت مرغ بومی به شرایط سخت محیطی، تنوع رنگ پر، کیفیت خوب تخم مرغ، رنگ قهوه ای پوسته تخم مرغ ،تردی ومزه مطلوب گوشت مرغ بومی ،تعداد تخم مرغ تولیدی در سال، نقش در تغذیه و همچنین در بهبود وضعیت اقتصادی مردم به واسطه اشتغال زایی و… ازامتیازات ویژه محسوب می شود و با توجه به انجام عملیات اصلاح نژاد مرغ بومی طی سال های متمادی با قدمت :24 نسل در استان فارس ،25 نسل در استان مازندران ، 20 نسل در استان اصفهان ، 20 نسل در استان آذربایجان غربی ، 14 نسل در استان یزد و 11 نسل در استان خراسان رضوی ، و نیز با توجه به اینکه تغییراتی در بازار پسندی مرغ بومی در طول سالها از شروع فعالیت اصلاح نژاد مرغ بومی تاکنون رخ داده است واینکه در حال حاضر به هدف اولیه طرح ملی مرغ بومی یعنی جلوگیری از انقراض نسل مرغ بومی و افزایش جمعیت مرغ بومی در روستاها دست یافته ایم، نیاز به بازنگری کلی در اهداف اولیه طرح ، نوع صفات وروند عملیات اصلاح نژادی مرغ بومی می باشد که لازم است ضمن ادامه روند انتخاب واصلاح نژاد برروی چهار صفت اصلی و اولیه طرح (سن بلوغ جنسی، وزن بدن، وزن تخم مرغ وتعداد تخم مرغ)، صفات جدید نیز درنظر گرفته شود ودر برنامه انتخاب ورکوردگیری اضافه شود . بر این اساس در ادامه جلسه ، صفات جدید و بازار پسندمرغ بومی جهت لحاظ نمودن در روند اصلاح نژادمرغ بومی توسط مراکزمذکور ارائه گردید از جمله رنگی بودن پر بدن مرغ وخروس ها ،کم بودن تعداد تلفات در دوره پرورش، قدرت باروری خروس ها، شکل های متنوع تاج گل رز، توت فرنگی، نخودی، V شکل ،ضخامت پوسته تخم مرغ و …که توسط مرکز مرغ بومی فارس پیشنهاد گردید و مقرر گردید مشاورین طرح مرغ بومی در مرکز تحقیقات وعلوم دامی کشور صفات جدید پیشنهادی مراکز مرغ بومی استان ها را بررسی و در مورد اجرای آنها در مراکز اصلاح نژادی مربوطه ، تصمیم گیری نمایند .