در این نشست رضایی کارشناس امور اراضی با توضیح فعالیتها به تشریح طرح خلاقانه جانمایی اطلاعات پهنه در کاداستر اراضی که برای اولین بار در سطح استان انجام گرفته است پرداخت.
استفاده بهینه از اطلاعاتی که از قبل وجود داشت مانند : تهیه بانک اطلاعات مکانی و توصیفی کشاورزان (کاداستر اراضی) در اراضی تحت پوشش و بروز رسانی خوب و دقیق در جهت خدمت رسانی به بهره برداران و همچنین شناسایی و دریافت اطلاعات درست و واقعی از کشاورزان تحت پوشش
از مشخصه این طرح می باشد.
مشکلی که وجود داشت این بود که اطلاعات در بستر جی ای اس اجرا شده بود که اکثر همکاران آشنایی چندانی با نرم افزار arc GIs نداشتند و فایل اکسل هم چندان از لحاظ مکانی ملموس و قابل مشاهده نبود ، خوب بهترین راهکار استفاده از این اطلاعات در نرم افزار گوگل ارث بود که کار با آن برای همکاران راحت بود و همچنین در آن فضا تصاویر هوایی از مزارع در بازه های زمانی متفاوت وجود داشت.
ابتدا اطلاعات کاداستر را در نرم افزار arc gis بر اساس پهنه بندی در شش پهنه برش و سپس خروجی با فرمت مناسب نرم افزار گوگل ارث تهیه و در اختیار همکاران قرار داده شد .
در هنگام ورود به نرم افزار گوگل ارث هر کارشناس با بارگذاری فایل پهنه خود ، با کلیک بر روی هر قطعه ، می تواند اطلاعات توصیفی قطعه مورد نظر را مشاهده نماید.
همچنین اطلاعات چاههای مجاز حوزه داریون نیز از سازمان مربوطه دریافت و بر اساس برش پهنه به صورت فایل مکانی در قالب نرم افزار گوگل ارث در اختیار کارشناسان پهنه قرار گرفت.
در حال حاضر هر کارشناس پهنه قبل از سرکشی به مزرعه مورد نظر اطلاعات اراضی و محل دقیق آن را مشاهده و سپس به مزرعه مراجعه میکند .