کارشناس مسئول حقظ نباتات شهرستان فیروزآباد از کنترل آفات، بیماری ها و علف های هرز محصولات جالیزی و سبزی و صیفی جات در سال زراعی 99-98 خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی فیروزآباد، سعید امیری گفت: سلامت محصولات تولیدی به ویژه نقش محصولات جالیزی و سبزی و صیفی در سلامتی افراد جامعه که علاوه بر مصرف تازه خوری، دارای خواص پزشکی و کاربردهای دیگری در زندگی روزمره بشر می باشد حائز اهمیت می باشد.
وی افزود: سطح زیر کشت محصولات جالیزی و سبزی و صیفی جات شهرستان فیروزآباد در سال زراعی 99-98 به میزان 1601 هکتار می باشد. از عمده محصولات کشت شده می توان به سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، خربزه، هندوانه، خیار و سایر محصولات جالیزی اشاره کرد که در خصوص کنترل به موقع و موثر عوامل خسارتزای این محصولات می توان به کنترل موثر آفات در سطح 1415 هکتار، کنترل موثر بیماری ها در سطح 886 هکتار و کنترل موثر شیمیایی و مکانیکی علف های هرز در سطح 1908 هکتار اشاره کرد.
وی با اشاره به اهمیت سلامت این محصولات گفت: به کشاورزان توصیه های اکید در خصوص عدم سمپاشی های غیر ضروری و تکراری و همچنین عدم استفاده از سموم غیر متعارف صورت پذیرفته است./