کارشناس مسئول حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی فیروزآباد از برگزاری کارگاه آموزشی تولید محصولات گواهی شده و سالم در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی فیروزآباد، سعید امیری ضمن اشاره به این که امروزه استفاده از مواد غذایی ارگانیک و سالم مورد توجه بسیاری قرار گرفته است، گفت: کارگاه آموزشی تولید محصولات گواهی شده و سالم با حضور مدیران پهنه، کارشناسان کنترل کیفی محصولات گواهی شده و استاندارد شهرستان و کشاورزان متقاضی تولید محصول ارگانیک، گواهی شده و سالم در فیروزآباد برگزار شد.
وی افزود: هدف از اجرای طرح، تولید محصول سالم و استاندارد، جلوگیری از مصرف بی رویه سموم و نهاده های شیمیایی، تغذیه خاک و مصرف بهینه آب می باشد.
این مقام مسئول اظهار کرد: از مهمترین دلایل مصرف مواد غذایی سالم و ارگانیک برای جامعه بشری می توان تجربه لذت بخش غذای سالم، کمک به حفظ سلامتی طبیعت و محیط زیست، ایجاد محیط و شرایط سالم نام برد.
امیری اضافه کرد: حمایت از اقتصاد و تولید محصولات محلی، دریافت مواد مغذی با محصولات سالم و ارگانیک، ایمن بودن در برابر مواد خطرناک از مزایای دیگر این طرح می باشد.