مدیر جهادکشاورزی شهرستان کازرون گفت: برداشت پیاز خوراکی در سطح 250 هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون ، حمید رشیدی اظهار کرد: برداشت پیاز در این شهرستان از اوایل خرداد ماه آغاز و تا اواسط تیر ماه ادامه دارد.
وی، متوسط برداشت پیاز در هر هکتار در شهرستان کازرون را 40 تن بیان کرد و افزود: پیش بینی می شود تا پایان زمان برداشت بیش از 10 هزار تن محصول از مزارع این شهرستان برداشت و به بازار سراسر کشور ارسال شود.
به گفته رشیدی، بیشترین سطح زیر کشت پیاز در شهرستان کازرون در بخش جره و بالاده واقع شده است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: ارقام پیاز کشت شده در این شهرستان شامل سفید شیری، زرد طلایی و قرمز است و پیاز قرمز کشت شده در این شهرستان به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازارپسندی بالایی دارد.