مدیرجهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد از آغاز برداشت آلوئه ورا در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی فیروزآباد، سید کاظم موسوی گفت: از سال گذشته سه هزار مترمربع گلخانه در بخش میمند به کشت آلوئه ورا اختصاص یافته است که پیش بینی میشود از این سطح سالانه بیش از 70 تن آلوئه ورا برداشت شود.
وی افزود:گیاه آلوئه ورا با عمر اقتصادی 5 سال از طریق پاجوش تکثیر می یابد و در شرایط گلخانه تا 4 مرحله برداشت صورت می پذیرد.
موسوی تصریح کرد: عمده مصارف فراوری شده این گیاه پُرثمر بصورت نوشیدنی، ژله، کمپوت و مصارف آرایشی بهداشتی است و این گیاه پس از برداشت جهت فراوری به کارخانه های داخل و خارج از استان ارسال می شود.
این مقام مسئول ادامه داد: گیاه آلوئه ورا به علت داشتن خواص ضد میکروبی برای درمان بسیاری از زخمها، سوختگیها، اگزما، تاول، گزیدگی زنبور و نیش حشرات، بریدگی، کوفتگی، آفتاب سوختگی و آکنه، درمان یبوست، آسم، سوء هاضمه، صرع و تصفیه خون موثر است.
مدیر جهاد کشاورزی فیروزآباد اضافه کرد: اگرچه گیاه آلوئه ورا با مناطق گرم و مرطوب سازگار است، اما در مناطق مختلف ایران کشت می شود و یک گیاه آبدار دارای برگهایی بلند، ضخیم و گوشتی می باشد که ارتفاع آن ۶۰ تا ۱۰۰ سانتی متر رشد میکند.