به گفته وی؛ پیشنهاد برون سپاری برای اولین بار از سوی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ارائه شد که در بقیه نقاط کشور هم پیاده سازی می شود و به نظر هم یکی از گزیدارها برای فعال کردن واحدهای راکد و نیمه راکد است.
دهقان پور با اشاره به اهمیت ایجاد پویایی در صنایع تبدیلی استان فارس تصریح کرد: در سال جاری بهره برداری از 52 واحد با ظرفیت 197 هزارتن در دستور کار قرار دارد.
او اضافه کرد: حدود 25 واحد غیرفعال و نیمه فعال در استان فارس وجود دارد و با سرمایه در گردش تخمینی 400 میلیارد تومانی به جرگه تولید برگردانده می شوند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از احداث صنایع کوچک مقیاس در این استان نیز سخن گفت و افزود: با توجه به اهمیت ضرورت جذب ماده خام و با هدف به حداقل رساندن ضایعات بخش کشاورزی، ایجاد ارزش افزوده، نیاز به سرمایه گذاری کمتر، ایجاد اشتغال در منطقه و کاهش فاصله بین محل تولید ماده خام و فرآوری شده این صنایع راه اندازی و در حال توسعه است.
دهقان پور با اشاره به اینکه از دیگر رویکردها احداث شرکت های دانش بنیان در حوزه صنایع تبدیلی است، بیان کرد: جواز تاسیس برای دو شرکت دانش بنیان “تولید کود هیومیک اسید با استفاده از پسماند و ماده معدنی لئورنادیت” و “انواع خوراک دام و طیور بر پایه بقایای گیاهی” صادر شده است.
جذب بالغ بر 5 میلیون تن ماده خام در فارس
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به افزایش جذب ماده خام به خطوط صنعت کشاورزی در پایان سال گذشته این استان نیز اشاره کرد و افزود: در این زمینه میزان تحقق 119 درصد بود.
وی به کسب رتبه دوم جذب ماده خام و ظرفیت ایجاد شده در صنایع کشاورزی در سطح کشور در استان فارس نیز گریزی زد و گفت: تاکنون 925 واحد صنایع تبدیلی که مجوز خود را از این سازمان دریافت کردند و این واحدها سالانه با جذب بالغ بر پنج میلیون تن ماده خام، کاهش ضایعات حدود 720 هزار تن را دارند.
دهقان پور اظهار کرد: اشتغال زایی حاصل از فعالیت واحدهای مذکور 12 هزار و 108 نفری است.