فاطمه اسکروچی مسئول واحد حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی استهبان از برگزاری کلاس آموزشی با موضوع روند بوجاری و ضرورت ضد عفونی بذر برای بهره برداران مناطق ایج و رونیز شهرستان خبر داد.
وی عنوان کرد: با شروع سال زراعی جدید یکی از مهمترین اهداف سازمانی، تولید محصول با کیفیت و کمیت مناسب، خصوصا در کشت استراتژی گندم است که با تامین بذر سالم بوجاری و ضد عفونی شده می توان به این امر دستیافت و برگزاری کلاس های آموزشی می تواند در ترویج و افزایش اطلاعات فنی بهره برداران در خصوص ضد عفونی بذور خود مصرفی با سموم قارچکش تاثیر گذار باشد.
روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان استهبان