به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، علیرضا بصیری گفت: برداشت جو در این شهرستان از هفتم خردادماه آغاز شده است و تا نیمه اول تیرماه ادامه دارد.
بهگفته وی؛ میانگین تولید جو در شهرستان نی ریز 3.5 تن در هکتار است و پیشبینی میشود 2300 تن جو در این شهرستان تولید شود.
بصیری با اشاره به اینکه ارقام غالب کشت شده جو در نیریز، “نصرت” و “ریحان3” است؛ تصریحکرد: در سال زراعی جاری برای اولین بار رقم نانیوس که رقمی زمستانه و ششپر است در منطقه سردسیر شهرستان کاشته شد که مقاومت بالایی در برابر آفات و بیماریها و درجه حرارت پایین دارد.