آغاز برداشت جو در نی ریز

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، علیرضا بصیری گفت: برداشت جو در این شهرستان از هفتم خردادماه آغاز شده است و تا  نیمه اول تیرماه ادامه دارد.

به‌گفته وی؛ میانگین تولید جو  در شهرستان نی ریز 3.5 تن در هکتار است و پیش‌بینی می‌شود 2300 تن جو در این شهرستان تولید شود.

بصیری با اشاره به اینکه ارقام غالب کشت شده جو در نی‌ریز، “نصرت” و “ریحان‌3” است؛ تصریح‌کرد: در سال زراعی جاری برای اولین بار رقم نانیوس که رقمی زمستانه و شش‌پر است در منطقه سردسیر شهرستان کاشته شد که مقاومت بالایی در برابر آفات و بیماری‌ها و درجه حرارت پایین دارد.

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=8466

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟