حسن زمانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم از آغاز برداشت گل محمدی در بخش سیمکان این شهرستان خبرداد.
به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی جهرم؛ برداشت گل محمدی درسطح ۵ هکتار از گلستان گل محمدی از روز شنبه ۲۳ فروردین ماه آغاز شد.
زمانی اشاره کرد که در حال حاضر ۵۵ هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت گل محمدی قرار دارد که میزان تولید گل مرطوب از اراضی زیر کشت این محصول در شهرستان حدود 100 تُن است.
وی اظهار داشت: زمان برداشت گل محمدی از اواخر فروردین ماه آغاز و تا نیمه دوم اردیبهشت ماه ادامه دارد. ارقام گل محمدی موجود در شهرستان، رقمهای مخصوص گلاب گیری است و متوسط عملکرد برگ گل محمدی در هر هکتار 2000 کیلوگرم است و در هر منطقه ٢٠ تا ٣٠ روز مرحله برداشت به طول میانجامد. پیش بینی می شود امسال بالغ بر 100 تن گل محمدی بهصورت غنچه و گلبرگ تولید شود.
زمانی خاطرنشان کرد که گلهای گل محمدی پس از باز شدن، دوام کمی روی شاخه دارند و اگر تأخیر در برداشت صورت گیرد طی ٢۴ ساعت رنگ آن سفید شده و میریزد.
معاون سازمان در جهاد کشاورزی شهرستان در پایان اضافه کرد: بیشتر محصول برداشت شده در صنعت گلاب گیری استفاده و باقی مانده آن به صورت گلبرگ خشک، غنچه خشک، تهیه مربا و سایر مصارف خوراکی استفاده میشود.
