آغاز برداشت جو از مزارع جهرم

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم از برداشت جو مزارع شهرستان خبر داد و اظهار کرد: در سال زراعی جاری با تلاش و همت کشاورزان منطقه ۲۴۰ هکتار جو در مزارع شهرستان کشت شد که اکنون به مرحله برداشت رسیده است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم، حسن زمانی اظهار کرد: امسال با توجه به وضعیت خشکسالی و قطعی مکرر برق در فصل زمستان، مشکلات زیادی برای کشاورزان ایجاد شده است و متاسفانه بخش اعظم مزارع دیم از چرخه تولید خارج شدند .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میزان جو تحت کشت را 220 هکتار جو آبی (100 هکتار بخش سیمکان، 70 هکتار مرکزی و 50 هکتار کردیان) و 20 هکتار جو دیم نام برد و بیان کرد: پیش بینی می شود 400 تن جو از مزارع برداشت شود.
زمانی افزود:آتش زدن بقایای گندم و جو در سطح مزارع به عنوان یکی از اقدامات خطرناک کشاورزان پس از فصل برداشت است. کشاورزان نباید به هیچ عنوان، بقایای گیاهی را بسوزانند چرا که این عمل موجب فقر شدید خاک از مواد آلی شده و حاصلخیری خاک را به شدت کاهش می‌دهد.
وی تصریح کرد: خاک خوب باید از ۲.۵ درصد مواد آلی برخوردار باشد که این مهم با برگرداندن بقایای گیاهی از جمله کاه و کلش ناشی پس از برداشت گندم و جو به خاک، تأمین می‌شود.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=31126

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟